Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

zabka

ahojte nenasla by sa tu nejaka babenka zo ziliny ktora by mi ujasnila par veci ohladne gelovych nechtov?prosim prosim mozete pisat na marina527@azet.sk dakujem

mata

ahojte chcem sa opytat ci aj vam znicia gelove nechty svoj necht a cim to je ze mi tak rychlo asi po tyzdni zacinaju odpadavat.prirodny necht odmastnim vycistim ale aj tak po tyzni odleti gel mam trojfazovy s lp trade.robim nieco zle ked to nedrzi?Dakujem za odpoved

Lusytta

22jaja22:podla mna su to vyhodene peniaze, sice sa s nimi celkom dobre pracuje, ale mne sa s nimi odlamovali nechty...a mrznu :o(

lesslie

maca123: ja som si odtial objednala brusku na nechty, taku na baterky a nebola nic moc, ale mam odtial aj akryl s liquidom a ten je super

mope131

Ahojte kočky. Len sa chcem spýtať cez ktorú stránku objednávate tie gály IBD? Ja používam Tashu, nemôžem povedať nič zlé som s nimi spokojná ale rada by som skúsila niečo nové. Diky!!!

ajka2

anda8 moze. ja robim sebe a v pohode a robila som 3x kamoske a tej vzdy odpadli. raz sme sa dopracovali konecne aj k dorabke a aj tak jej odpadli. podla mna je to v lozku.

anda8

ahojte,môžte mi prosím poradit?ja robím nechty len kamarátkam.jednej som robila a na druhý den je začali odpadávat a potom druhej kamamrátke som robila a tie jej zas držia strašne silno.je to možné?