Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lusytta

daniela25: najosvedcenejsie su na modelaciu stetce velkosti 4 a minule som sa dozvedela, ze by nemali byt z prirodnych vlakien, lebo tie velmi saju a ked to dobre nevycistis, tak ti moze stvrdnut stetec...ja mam aj tak umely ;o)

daniela25

ahojte, budem rada ked niekto poradí stači stručne,aký štetec je najlepší na modelovanie, teda ké maju byt štetinky.Dakujem vám!!

anda8

ahojte, poprosím vas o menšiu radu.rada by som si objednala neaké tipy, je ich tam strašne vale a neni tam k tomu popis.a podla názvu to neviem,aké byvaju tvary?

Lusytta

mata: myslim, ze viac ako gel vlastne nechty poskodzuje prebrusovanie povrchu nechtu a hlavne nesetrne...k odlepovaniu gelu...nemalo by sa to stavat, ak si si ista, ze si nespravila chybu pri priprave nechtu (odmastenie, zdrsnenie povrchu, oprasenie, odmastenie), mohla by si este skusit nejaky pripravok na dehydrataciu nechtovej platnicky a nejaky pripravok na lepsie prilnutie gelu (su rozne pod roznymi nazvami-bonder, ultrabond...)...osobne si ale myslim,ze mas mozno narocnejsie nechty, mam aj taku zakaznicku, ktorej nic nedrzalo...zalezi aj od gelu, ja momentalne pouzivam vylucne IBD a tie drzia :o)