Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte, budem rada ked niekto poradí stači stručne,aký štetec je najlepší na modelovanie, teda ké maju byt štetinky.Dakujem vám!!
ahojte, poprosím vas o menšiu radu.rada by som si objednala neaké tipy, je ich tam strašne vale a neni tam k tomu popis.a podla názvu to neviem,aké byvaju tvary?
mne prisiel o 3 dni od objednania
za ako dlho mi pride tovar z nikashopu?
Lusytta: objednavas ho cez ebay?
mata: myslim, ze viac ako gel vlastne nechty poskodzuje prebrusovanie povrchu nechtu a hlavne nesetrne...k odlepovaniu gelu...nemalo by sa to stavat, ak si si ista, ze si nespravila chybu pri priprave nechtu (odmastenie, zdrsnenie povrchu, oprasenie, odmastenie), mohla by si este skusit nejaky pripravok na dehydrataciu nechtovej platnicky a nejaky pripravok na lepsie prilnutie gelu (su rozne pod roznymi nazvami-bonder, ultrabond...)...osobne si ale myslim,ze mas mozno narocnejsie nechty, mam aj taku zakaznicku, ktorej nic nedrzalo...zalezi aj od gelu, ja momentalne pouzivam vylucne IBD a tie drzia :o)