Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte baby, prosím vás môže niektorá poradiť?chcem sa opýtať, ako vytvárate francúzsku pomocou bieleho gelu, či používate šablony, aby bola pekne špička vytvarovaná do C obluku a či môžu isť šablony aj do lampy.ja som robila špičku volnom rukou a neišlo mi to pekne vytvarovat.skúšam to, lebo doteraz so robila špičku len lakom.Ďakujem za každú vašu odpoveď.
ja chodim na gel.nechty 3 roky,som max.spokojna,uvazujem,ze si ich zacnem robit uz sama,mam dobru nechtark,ale nie je velmi tvoriva a kedze mam k tymto veciam vztah,asi sa na to vrhnem sama.
co sa tyka nakupov, vyborna stranka na tieto veci je www.nechtovyshop.sk,ja si od tial objednavam aj mihalnice-trsy.tuto stranku vrele odporucam!!!tovar vam dodaju do 4 dni.
cau lussyta, uz mi dosla ta sada od IBD...gel je super, pevny ako akryl ale eniinails je tiez velmi kvalitna znacka...kamoske som robila nechty pred 3mi tyzdnami a vobec ziadne bubliny, ani sa jej nelamu, nic:),..drzia pevne....
daniela - ja pouziva 5 al. 6 mensie sa mi zdaju byt male.
lusytta ja tiez pouzivam umele raz som mala z prirodnych stetin ale rozdiel v tom nevidim :) ani v zivotnosti...
mihlanica ja davam primer, jednofazovy a to je vsetko. niekedy ked vela zdobim al. sa stane chybicka krasy :)tak prepilnikujem a dam top gel