Gélové nechty - výhody a nedostatky

lesslie

dagmar: pozri si videa na youtube, su tam aj skoliace niektore, len si zadaj nazov po anglicky a nebudes vediet co skor pozerat :)

lesslie

ivetka: to cislo nie je dlzka ale sirka tipu... ja pouzivam tipy vegas, a som spokojna...pilnik na prirodny necht najjemnejsi t.j. 240 hrubka zrna, na gel a akryl ja pouzivam 80 hrubku zrna, alebo brusku. Kes spiluvavam tip tak 100 hrubka zrna

ivetka

prosím može byt niektorá poradiť podla akej dlzky mam vyberat tipy alebo to je jedno na nikashop sa mi pozdavali typy 250 ks za 9,30 od 0-10 je to dobre? alebo nezalezi na tipoch..aa aky typ pilnikov si mam vybrat vopred dakujem

lesslie

adrianka: a pouzivas primer? inak ja ho pouzivam, a teraz mam velmi prebrusene svoje vlastne nechty tak sa mi tiez gel odchlipuje...mozno velmi brusis prirodzeny nechtik...aspon to je moja skusenost...

adrianka

Daniela25..ja mam stetec cislo 6..ten odporucaju aj v specializovanych predajnach s takymi vecami a aj na kurzoch

ivusik

mata. bud mas nekvalitna typy, alebo davas male typy na nechty, alebo mas velmy plosky necht a typ s dlhsou nalepov. castou na nom zvykne puknut.