Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

evaeva

ietka - aka dlzka? myslis sirka? no bud je od 0-9 alebo od 1-10 alebo od 1-12...
a spomonane dvd mozes kupit aj na tom nikashope.sk kde si chces kupit tipy

ja by som sa chcela spytat ci tu ma niekto skusenosti so zdobenim Airbrush - s kompresormi co je na tom taka postol ci co.ako to funguje a ci je to dobre.rozmyslam ze ci ho kupim.dakujem za odpoved

Lusytta

mata:ja si kupujem IBD, 56g balenie stoji okolo 33-35 dolarov, maly 14g stoji okolo 11-12 dolarov...a postovne zavisi od predajcu,vseobecne plati, ze sa viac oplati objednat naraz viac veci...teraz som prvykrat skusila objednat mimo ebay, takze este neviem, ale myslim, ze to bude aj s postovnym lepsie :o)

mata

ahojte aby citala som tu ze tu niektora z vas pouziva aj objednava gely z IBD chcela by som sa spytat na cenu.este sa chcem spytat ci mate skusenosti z gelmi z LP trade je to firma zo ziliny a Trix cosmetic to je zasa firma z oravy dakujem

lesslie

ivetka: noo a znacka- kazdemu vyhovuje ina...ak si si dala robit u niekoho nechty a bola si spokojna tak skus ten, ak nie tak podla ceny, podla mna neplati, ze cim drahsi gel tym kvalitnejsi.Ten co pouzivam ja stoji primerane a som s nim velmi spokojna.

lesslie

ivetka: kup si jednofazovy UV gel, potrebujem k nemu aj UV lampu. Nanesies primer, potom nanesies tenku vrstvu gelu a das vytvrdit do lampy.Potom nanesies dalsiu trosku hrubsiu vrstvu gelu a vytvarujes si C obluk tak, aby si mala najvyssi bod z gelu na urovni tvojho vyrastajuceho prirodneho nechtu.A das do lampy vytvrdit.Utries lepkavost, zbrusis pripadne nerovnosti a nakoniec das tenku vrstvu toho isteho gelu pre lesk, das do lampy a uz nebrusis len utries lepkavost.Hotovo ak chces viac poradit napis na Nisa85@azet.sk

Lusytta

lesslie: mohla, len sa mi musis pripomenut, lebo som posielala tolkym ludom, ze si nepamatam...posles mi adresu na mail? :o)

ivetka

lesslie dakujem a este by si mi prosim mohla poradit lebo som v tom uplne bezorientovana aky gel sa nanasa ako prvy aka znacka podla teba a postupne ako idu tie gely...neviem presny postup a aky gel dakujem