Gélové nechty - výhody a nedostatky

emily77

Ahojte moze my niekto poradit nejaku stranku kde sa da kupit farebny pigment, ktory sa da primiesat do gelu alebo akrylu dik za odpoved

tatiana22

A esste som sa chcela spytat skusenych bab co hovoria na Princess Nail studio set, ci je dobry ako zacatocnicky pre domace pouzitie,ci vsetko obsahuje atak. Dakujem

tatiana22

Ahojte baby,
som uplna amaterka, vedel by mi niekto poradit..planujem si kupit sadu Princess Nail Sudio- Lampa, Uv-Gel, Nechtove lepidlo, 100 umelych nechtov a 10 swarovskeho krystalikov - co este ako minimalne mi bude treba, kde sa da najvyhodnejsie objednat sada cela,aby som porovnala ceny a ak by niekto mohol,prosim poslali by ste mi podrobny popis ako sa nechtiky robia? Dakujem

7nenka

ja som mala tiež gelové nechty a bolo to úplne super dva tri týždne som sa vôbec nemusela starať o nechty a keď ich nemám každý deň si ich musím lakovať lebo vždy sa mi niekde ten lak odlúpol a potom aj na druhom nechte aj na treťom aj na štvrtom a už to išlo a preto v nedeľu si ich idem dať spraviť a teším sa :-)

lila7h

viete mi niekto prosim vysvetlit aky je rozdiel medzi primerom, bonderom, nail-prep ( a počula som aj, že usa primer alebo ultrabonder ). Ďakujem za radu.

moncici

no tak ja mam skusenosti z oboma sposobmi aj akrylove aj gelove a moja osobna skusenost je jednoznacne taka ze gelovesu lepsie aj ked som tomu nemohla uverit akrylove sa mi vzdy zlomily alebo ziali dole do tyzdna tak som to 3 krat skusila a nechala tak potom sestra zacala robit gelove jej svokry ich niekedy robila tak ju to naucila atkze nema taky oficialny kurz ale som naadmieru spokojna je sice pravda ze zo zaciatku sa mi necht odlomil ale to bolo zrejme len mojou nepozornostou teraz uz nie len fakt vinimocne a som spokojna aj tieto nechty vyzeraju ovela krajsie ako akrylove a vobec ale vobec nie su po doplnani hrube to ti musela zle urobit takaze ja jednoznacne gelove

lesslie

tak ja som zatial nezazila, aby som mala nechty po doplnacke hrube, a moja skusenost s odstrenovanim je, ze som si ich dala uplne lahko dole acetonom, alebo zubami...ale zubami neodporucam :DD

Lusytta

simiq: ak sa ti tato tema alebo jej obsah nepaci,nikto ta nenuti to citat alebo sa k tomu vyjadrovat...toboz ta nikto nenuti si gelove nechty dat...

ivusik

simiq. no moja. prave to, co trepes je hluuupost. ak sa doplna gel, stary sa zbrusuje, aby necht nebol hruby. ale to by si musela mat o tom sajnu...

simíq

HLUPOST...je to nielenze nicenie nechtov,ale este aj sa to musi doplnat casto..podla toho,ako rychlo nechty rastu...pri viacnasobnom doplnani gelu vyzeraju priserne,su hrube ako medvedie pazury...a ak ich uz nechcete,musite ich nechat odrast,lebo odlepit to nejde..no..ak nechcete prist o vlastny necht