Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
maca123: pocula som, ze staci aj odlakovac...inak som cistic gelu nevidela v normalnom obchode a ja pouzivam len odmastovac, uplne to staci :))
ahojte prosim daju sa niektore pripravky ako napr. cistic gelu kupit aj niekde v normalnom obchode?dikii
kočky neviete mi odporucit niekoho kto by mi prisiel urobit gelovky domov Nitra, Šaľa a okolie
22jaj22: skus aceton, daj ho na vatu, priloz na necht a zabal na pol hodinku do alobalu..potom to pekne zoskrabkas dolu pomarancovym drievkom
lotya. mas pravdu.co je pekne prirodzene, to ma aj take ostat. a ja by som nikdy neodporucala dat na pekne vlastne jednorazovo gelove. ale ja ich uz mam 3 roky vkuse a ok. nemam za cim lutovat. nemam sice vlastne krajsie, ale ani horsie. lebo horsie uz byt nemozu.
ja mám svoje nechty veľmi pekné ale blb som chcela skúsiť gelové a musím povedať, že som si svoje poriadne zničila. Je pravda, že boli dlhé, ale keď som palcom narazila na drevo do krbu tak som videla všetkých svätých aj s hviezdičkami. Boli veľmi pekné, čo sa už nedá povedať o mojich vlastných pod nimi, keď som si ich dala preč. Zbrúsené sa mi ešte stále lámu, ohýbajú a neviem čo ešte a tak užívam kremík +H a teším sa, kedy mi už konečne vyrastú moje pekné. Ja by som si ich už nikdy nedala, ale keď svoje nechty máte škaredé, prečo ich neprekryť, no nie? :-)
ano. vcera sme robili hromadnu objednavku asi za 900 eur., takze postovne a balne mame zadara.
emily.
www.magnonails.de