Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte chcem sa opytat viete o nejakej vyhodnej sade pre zaciatocnika?vsetko mozne som nasla ale neviem ci napr.znacka gelu Lina je dobry..hm?
adema: na nikashop su podla mna celkom lacne od 4,20 do asi 6,00 ...lacnejsie ako inde, len nie su znacky konad, ja akurat cakam na dodanie, tak potm dam vediet ci su aj dobre :))
maca123: Ahoj, no ja momentalne prvykrat pouzivam gel od perfect nails.kedze sa u nich robia aj skolenia a viac ludi som pocula, ze to pouzivaju tak som objednala aj ja..nebol ani nejako drahy ..15g za 11eur...a moje skusenosti az na to, ze prvy krat ked som robila nechty kamoske tak mi cely povrch gelu stvrdol...asi z denneho svetla alebo inak si to neviem vysvetlit, tak inak je celkom fajn..pekne sa na nechte vyrovna, neodlupuje sa, dobre sa s nim pracuje..ja mam tej typ acrylhard priesvitny...kedze mma polku gelu stvrdnutu takze idem teraz objednavat dalsi ale myslim si ze expa gely su lepsie z mojich skusenossti..no uvidim podla ceny..tak zatial ahoj
ma niekto skusenosti s gelom znacky perfect nails? co si o nom myslite?diki
veronika: ak to chces robit len tak sebe doma tak ti staci jednoziarivkova, len si daj pozor aby ta 1 ziarivka mala 9W, potom ti staci jedna... :))
Ahojte, čítam vaše diskusiu a konečne sa dostávam do obrazu. Mne sa gélové nechty veľmi páčia a dala som si ich urobiť. Veľmi ma láka si ich robiť aj sama. Pozerala som čo k tomu potrebujem a mala by som otázku k lampám. Ceny sú rôzne tak by som potrebovala poradiť. Nechcem moc drahú aby som nezničila rodinný rozpočet, ale bojím sa že si kúpim nejakú lacnú a potom ju budem predávať. A samozrejme nadávať. Stačí mi taká z jednou žiarovkou?
ďakujem za odpoveď :-)