Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

veronika

Ahojte, dnes som bola na oprave nechtov. A som sa teraz poučila že sťažovať sa na niečo a potom si to dať opravovať sa teda moc neoplatí. Celé mi to zbrúsila ale samozrejme aj z mojou kožou okolo nechtov. Mám to červené a krvavé. A ešte za tú opravu pýtala 17€.Je to už podstatne tenšie, ale celé hrboľaté. A ona mi povedala že ona sa ešte stále učí. Tak ja to chápem ale keď sa to učí tak nech sa podľa toho aj chová. Tak ako som sa na nové nechty tešila tak som teraz sklamaná.

Lusytta

ahojte dievcatka...zasa som dlho nic neprispievala, tak len zhrniem...znacku Sina (alebo Lina, ako kto vidi to prve pismeno :-))n by som v ziadnom pripade NEDOPORUCOVALA...ak sady na nechty, tak nie z neckermannu alebo quelle,ale z nejakej stranky s potrebami pre nechtove dizajnerky,napriklad moj oblubeny a spominany aj jednoziarivkova lampa na domace pouzitie, ja som mala rok a pol jednu a bolo to ok...a uplne najlepsie by bolo nakupit si gely osobitne a lampu zvlast...dobra cena na lampu je napriklad na www.aukro.sk, treba prenurat...uplne najlepsie ceny su na www.allegro.pl a vacsina predajcov rozumie ked ima napisete po slovensky...
Konad platnicky su najlepsie a daju sa za dobru cenu zohnat z Polska na www.konadnail.pl...
Este celkom dobre a lacnejsie su od firmy GCOCL, len nemaju take jemne vzory..
Co sa tyka gelov, idem po poradi od najlepsich: IBD, NSI, Expa, Wexa, Lion...mozno nie takto presne, niektore z nich som nemala, ale IBD a NSI su jednoznacne top trieda...a aj daco stoja...ale zas ak chcete nechty co drzia...najlepsie je kupovat zo zahranicia...dufam, ze somaspon niekolkym z vas pomohla :o)

lesslie

veronika: podla mna, ak nie si spokojna tak proste reklamuj, nechty ti maju vydrzat 3 tyzdne a aj to len preto tak malo, ze jednoducho odrastaju...s plochou nechtiku sa nema nic diat, jedine zeby si s nimi otvarala plechovky a veci podobne...mala by ti to opravit v cene...

veronika

Ešte by som mal na vás jednu otázočku. Ja som si dala robiť gélové nechty, lebo som chcela okukať ako to robia profíčky. Nechty mi urobila, ale nie som moc spokojná. Dala mi tam jemné perličky ako ozdobu. Ale nechty mám moc hrubé a po bokoch sa mi to začalo odúvať. A tie oduté časti mi popraskali a odpadli. Keď som jej to bola ukázať tak mi povedala aby som si to opilníkovala, že to je v pohode! Zajtra mi to ide celé zbrúsiť a nanovo natiahnuť. Ja by som chcela od vás poradiť čo jej mám zajtra na to povedať?

veronika

adema: Ahojte, no ja som si objednala teraz 4 platničky, 3 laky a obojstrannú pečiatku a cena za všetko aj z poštovným z čiech je 40€. Jedna platnička ma vyšla na 5,28€ (159sk). Tak ak máš záujem tak ti môžem dať kontakt.

evitkamalicka

Baby ja odporucam kupit si nejaku poriadnu znacku, radsej investovat dobre korunky, ako potom nadavat, ja som nechtova dizajnerka, ale nechty si sama nerobim, robim len zakaznickam, lebo sama na seba nemam nervy. Ja odporucam stranku -odkaz odstránený- a gely znacky Lion Cosmetics alebo NSI

prokipcakova

ahojte chcem si kupit startovaciu sadu pre seba..no neviem si vybrat mam moznost si kupit 4ziarivk.lampu+sadu gelov Lina za 2000sk alebo znacka Enii nails 1žiarivk.lampa +2gely za 3000sk + nejak drobnosti k tomu...co sa mi viac oplati poradte neviem ktoru vziat---