Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
*da*: ja robim gelovky, aj ja mam gelove, obcas akrzlove, a moje nechtz su tenke, ale yatial to neriesim...v minulosti, ked som este nerobilanechtz, tak mi vyrastli poskodene asi za 3 tyzdne, a vyrastli mi pekne zdrave nechty, takze trvalehoi poskodenia sa nebojim :))
zdravim vsetkych co maju mali a chcu gelove nehty :) a samozrejme aj vsetkych ostatnych. mna by zaujimalo ci holky co robia gel. nehty tie svoje tiez maju gelove a ci si ich niekedy(po akom casovom useku)daju dole.mala som gelovky raz -v januari a teraz liecim svoje nehty a ako pozeram este to nejaky mesiac potrva.dakujem za vase odpovede a pekny dnik :)
Ja sem chodim iba nakukat ale dnes som sa rozhodla nieco napisat.
Lusytta-vzdy pises mudr,ze sa podla mna vyznas ale tie gely hmm.si skor povedala postupku podla ceny,ale to nie je vzdy kvalita.ja modelujem no za 3 mesiace to bude uz 10 rokov. a stihla som odskusat asi vsetko. je pravda "podla mna" ze medzi najkvalitnejsie gely patri ibd a NSI ale napr. wexa a lion cosmetics (od nich som mala 2 rozne gely) a mne nesedeli.teraz posledne som si kupila spominanu Linu-na miesanie glitrov a pod.ale dosiel mi moj gel a tak som robila akurat sebe nechty s tou Linou myslela som ze mi do tyzdna opadaju a teraz ich mam 3tyzden a stale drzia.nehovorim ze ho idem pouzivat stale mam uz osvojene nejake ine znacky.dokonca som mala jednu zakaznicku kt. zcervenala necht. kozicka z gelu ibd.mi skoro oci vypadli,som vymenila pre nu gel a vsetko ok.
preto si myslim ze kazdy ma inu strukturu nechtu - koenzimu a preto kazdemu sedi nieco ine tak tazko tu vystavovat co je naj a co nie je.a hl. pre tych co nemaju na drahsie gely tak si myslim nech kludne skusia aj lacnejsie a sami uvidia ci sadne alebo treba vymenit. a to nie je chyba obchodu alebo znacky ale iba toho ze nam ten gel nevyhovuje.
pekny den vsetkym
no ved to by som rada vedela aj aj dievcata tu akesi spominaju tak sa pytam naco su alebo este aj peciatky