Gélové nechty - výhody a nedostatky

*da*

chcela by som sa podakovat: lesslie,jajajaa,Lusytta za odpovede :) neh sa vam dari vo vasej robotke :) , este by som sa chcela spytat ze ci potom ked si holky kt. robite nehty svoje daju dole odporucate nieco na posilnenie nejake laky alebo nieco specialne. dakujem za odpovede , majte sa

anabel51

Bry vecer, vie niekto poradit ako zacat robit gelove nechty? Ktore znacky su dobre a neroztekaju? Treba mat kurz? Dakujem :-)

klaudiiiiiii

Ahojte, ak chcete vedieť, či su gelove nechty pre vás, alebo nie, našla som zaujímavý článok:
"Krásné nehty snadno a rychle - Nehtová modeláž"

Lusytta

da: ja mam gelovky uz dva roky vkuse...a pytala som sa aj bab co si ich davaju dlhodobo a nikto si nedava prestavku v noseni...ked tak by som ale asi odporucala nechat si ich odrast...lebo ked si ich zbrusis alebo strhnes nasilu (au!) tak to potom musi vyzerat hrozne

Lusytta

Bibianna:jediny dovod pre ktory som neodporucala Lina (Sina) gel je ten, ze ked som ho ja skusala, v zime, tak mi dopraskali nechty ze som to este nevidela...za tyzden som mala dole vsetky a to sa mi este nestalo :-O Ale na teple pocasie su mozno dobre, aspon pracovalo sa s tym dobre...vec je taka, ze preto radim radsej kvalitnejsie (a drahsie), lebo jeden z mojich prvych pokusov okrem mojich nechtov boli nechty kamoskine, na ktorych nechcelo drzat nic a ja som bola uplne v depke ze co robim zle...ale je to pravda co pises, ze kazdy me ine nechty,keby som mala posudzovat podla svojich, tak by som radila pouzivat aj Bellazi (a to mi secia svorne tvrdia, ze je to kentus) Ja som radila podla toho, co drzi vsetkym mojim dievcatam...a hlavne preto lebo ja som mala tiez rozne gely a ked sa mi neosvedcili, tak som sa ich nedokazala zbavit... :-( Skoda ze vsetci vyrobcovia neponukaju aj skusobne balenia gelov ...

jajajaa

da- aj ja si robim sama sebe nechty. nedavam ich sice dole ale ked sa mi stane ze dam supu a zlomi sa mi nehet tak vidim ze je trochu tensi ale nie ako papierik ako hovoria ostatne baby-davam si dost pozor aby som si nespilovala prirodzeny nehet.ale ja som mala take nechty ze sa mi aj tak pred tym stiepili a ak sa mi podarilo ze mi narastlo par mm tak sa mi zlomil.
gelaky su naj naj -ked su pekne spravene. nemam rada lopaty tkz. "kacasie zobaky"

jajajaa

tak ja som si objednala z nikashopu tie spominane dostičky a peciatku co ma z jednej strany peciatku a zdruhej skrabku a uz som mala halusky ze to nefunguje. tak som si este objednala tie specialne laky, dnes mi prisli a je to super. sa tesiiim :) spokona som lalala