Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
prosím môže my nejaká nechtárka poradiť?začala som si nechty robiť sama ale neviem čo robím zle okolo kožičky sa mi už na druhý deň začnú robiť bubliny a keď ich chcem zbrúsiť tak sa ta bublina tahá ďalej alebo sa mi odlupne z gélu. Čo robím zle ? prosím o nejakú radu. Ďakujem
Ahojte baby, chcela by som sa spytat ako robite bielym gelom taku dokonalu spicku? myslim ten obluk ze nieje ani trosku strbaty....lebo ja to malujem stetcom a fakt sa musim namakat aby to bolo dokonale...pocula som ze niektore to robia tym pomarancovym drievkom ale to som este neskusala..
a druha vec ako sa da odstranit prirodny nechcet ked mi uz cely podrastol ten umely? je na to nejaka finta? pocula som ze jedine s bruskou sa to da...
tak dakujem za odpoved ahojte
bibianna: Ďakujem za odpoveď, ja som jej to už ukazovala a ona len krútila hlavou, že proste nevie. Ale napriklad minulú doplnku sa mi to nespravilo, mala som ich pekne 4 týždne, a teraz to mam zas po pár dňoch.
danculik ja neviem ci si ma s niekym nemylis. my sa pozname ? :) do TN som sice chcela ist ale nakoniec som musela surne odcestovat ale pojdem aspon do BA ked bude vystava...
laura:opytaj sa narovinu svojej nechtarky a povedz jej co sa ti robi a ci nevymenila gel... tiez moze byt problem aj v tom ze nechty sa inak spravaju v zime a inak v lete
Baby!
Úplne súhlasím s Bibiannou! Nechty robím už viac ako 12 rokov profesionálne, takže viem o čom hovorím! Nekupujte si žiadne sady typu Quelle, Neckermann a podobné "braky" z teleschopingov! A dávaje si pozor, aby ste si nepoškodili vlastné nechty neodbornou robotou! Nestačí len okukať,ako to robí profesionálka. Mali by ste ovládať celý technologický postup. Kedy akú tekutinu použiť, akým smerom a akou hrúbkou pilníka pilníkovať, aký gél použiť .... Je toho strašne veľa na čo treba dávať pozor. Radím Vám nakupujte iba od profesionálov, tí Vám aj vedia poradiť. A ako písala Bibianna, každý nechet je individuálny. Každému vyhovuje niečo iné, len treba nájsť to pravé. Je to ako s voňavkami, na každom tá istá vonia úplne inak!!!
Ak máte vážny záujem o robenie nechtov, radšej investujte do kvality a pouvažujte aj na preškolení profesionálmi. Pri neodbornej robote si môžete vážne ublížiť!
P.S. Bibka a čo Trenčín? Kde si bola? Vzdala si to?
Ahojte baby, chcem sa opýtať na jednu vec. Mám gélové nechty uz vyše roka, a až teraz (posledné 4-5 mesiace) po dvoch troch dňoch od doplnovačky sa mi ako keby odlupoval gel, smerom od nechtovej kožky, len na niektorych miestach a najmä na ukazováku a palci. Proste ako keby tam bola vzduchová bublina a tá sa časom zväčšuje. Nechtárky v našom meste už mám vyskúšané, tak menit ani nechcem, skôr si myslim že je to v gely, možno šetrí a používa lacnejší ako predtým, čo myslíte???
a viete niekto kde robia pekne a kvalitne gelove nechty v BB? Ziadne vyčačkane jednoduchu francuzsku manikuru?
to uz je na tebe ake sa ti pacia,vsade ti predsa spravia take ake chces..:-)..cenovo sa podla mna vsade vyskytuju tak od 500 do 1000..najbeznejsie...aspon co som si ja davala robit..zalezi od studia....a vyhody nevyhody...:D..nevyhoda je len jedina,ze to vyzera dost skaredo odrastene takze treba stale dolievat..:-)...resp ked sa rozhodnes dalej nedolievat a spravis to co som spravila ja prvykrat - postrhas ich..(au)....tak to potom vyzera skutocne prekrasne...:D