Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
veve: ten prechod musis brusit dovtedy kym honebude vobec vidno, ja si pomaham tym, ze odmastovacom si pretriem necht a potom vidim, kde este treba dobrusit a brusim kym nevidno nic... a na ten gel- pouzivas primer? poriadne odmastujes necht pred aplikaciou gelu? ako dlho mas nechtik v ampe? nemas ziarivku uz dlho? kolko ma ziarivka wattov? vela otazok, no toto vsetk moze byt pricinou
ahoj
lesslie
co mam robit aby mi gel nodpadaval
ja davam fimo ozdobky pod modelovaciu vrstvu, lebo mam jednofazovy gel...nsi gel nepoznam, pouzivam inu znacku-depae...preco padaju nechty po troch dnoch? podla mna preto, ze vlastny necht je uz velmi prebruseny, alebo nevedomky pocas robenia nechtov sa znovu zmastnia- ked ides na wc, poskrabkas sa, telefonujes...
masturbuj tak, ze vynechas strkanie prstov do posvy, stimuluj si len kliták. a tampon? jednoducho, skus si predstavit ako si vkladas ten tampon, tak chytis ho tak akoby si si ho "zahákla" (neviem najst ine slovo) ppopri ten necht, a tlačís ho bruskom prstu. koniec tampona je na brusku a zboku ho este "pridrzas" tym nechtom- aké bezpečné :DD
Ako sa da s tymi nechtami dat tampon a masturbovat?...tieto dve cinnosti si fakt neviem pri (dlhych) gelovych nechtoch predstavit :-D
Ahojte...
Chcem vas poprosit o radu. Tiez patrim k tym babam co si kupili nechtove studio a chcu kraslit si svoje nechty. Mam problem vzdy ked si spravim nechty. Mam viditelny rozdiel pri spilovani medzi prirodnym a umelym nechtom. a tiez uz zhruba po dvoch dnoch sa mi zacne lupat gel vlastne uplne odpadava.co mam robit...ak mozte pomozte dakujeeem
all
ahojte kocky,mam viacero otazok, ale budem rada ak si najdete aspon chvilku a odpoviete mi co len na jednu, nechty robi sebe doma a najblizsim kamoskam
postup odmastenie, zdrsnenie, oprasenie, odmastenie, primer, gel, cistic gelu, prepilovanie a top gel ...
dodteraz som vyskusala gel d-nails a inginails
problem je v tom, ze nechty velmi rchlo odpadnu, neiem kde robim chyby, ale som z toho uz dost nervozna pretoze ich krasne vyzdobim a vydrzia tri dni...
predpokladam ze zakladna chyba je v gely, chcem preto vyskusat nsi znacku, ktoru tu popdporujete viacere, na nete som nasla pod touto znackou 2 druhy balenia, jeden drahsi nsi a potom lacnejsia varianta platinum gel, chcem sa opyatat ktory je lepsi, pretoze cenovo je to velky rozdiel, no nechty uz mam dobabrane (svoje) ja aj kamosky, preto to pottrebujemnaravit, budem Vam vdacna za vsetky Vase prispevky, dakujem
dik za odpoved prisla ich cela kopa :) dala som to pod stavebny kedze je to fimo hrubsie tak pekny den nechtarky
baby pouzivate tie Fimo ozdoby? ja som si akurat objednala z nikashopu ( inak peknu kopku som dostala som milo prekvapena) ale k veci. kde sa to dava pod gel stavebny ci len pod top ci ako?
adema - ja na kreslenie pouzívam šikmí stetec zväcsa byva velkosti 4 a s nim sa mi to robi asi najlepisie a bez kostrvatosti..
a na prirod. nehet mozes pouzivat brusku. elektricke su sice drahe ale predavaju sa aj lacne na baterky a tie su dobre na toto...