Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

bara017

ahojky, mate niekto skusenost aj s posilnenim vlastnych nechtov gelom??? Da sa aj vtedy urobit napriklad francuzska manikura?

bibianna

evka.v pouzivaj biele tipy tam netreba zbrusovat prechod. prip. si kup line out - na nerozoznanie prechodu...

preco nedrzi gel?-gel na nechte nemusi drzat ked je nehet velmi mastny-nestaci odmastnovat iba cisticom gelu ako to mnohe robite.dobre odmastit a dezinfikovat u niekoho odvodnit a to nebyva iba v jednej flasticke.radsej kupte viac a mate po probleme.treba pouzivat primer.zdrsnit povrch az ku kozicke aby gel chytal.nie ho cely znicit iba zdrsnit.gel nanasat tak aby sa nedotykal kozicky lebo potom vznikne bublina a uz je to v ...pri modelovani modelovat a nic nechytat, ziarovky menit ak sa nevybiju pri castom pouzivani kazdych 6 mesiacov pri obcasnom rok al. rok a pol uplne max.lebo ziarovky potom nesplnaju to co maju. a ked je vsetko splnene treba skusit inu znacku lebo kazdemu sedi nieco ine.
emka ked mas vela zdobenia zdob na uplny spodok modelacie potom modeluj ked to mas hrube brebrus povrch do pozadovanej a hl.dobre vyzerajucej hrubky a daj top gel al. top coat.
lesslie - mas pravdu ze aj tak sa vela naucis sama lebo skusenosti kurzom nenaberies.ale na dobrom kurze sa musis naucit viac ako navod na modelaciu - ako napr. o choroby :)

lesslie

veve: s kurzom ti poradit neviem, ja som na ziadnom nebola...mozno sa tam naucis postup, spravne tahy pilnikom aj stetcom ale zrucnost ti tam do hlavy nenaleju...naviem ci by ti to pomohlo...skus zmenit znacku gelu alebo prejdi na akryl, mozno ten ti bude drzat lepsie

queen.emka21

ahojte, som tu prvy krat, rada by som sa opytala ako si davate na gelove nechty ozdoby. prasok si dam v pohode, ale strasy alebo sklo, no neviem proste. hrozne mam po tom hrube nechty a nerovne. viete mi poradit? dakujem
ozvite sa mi na queen.emka21@azet.sk

veve21

lesslie..ahojskusim to nejak spilnikovat..s tym zdobenim to nieje...nedavam si nic pod gel.kupila som si velmi pekne pastelkove laky a niektore su s glitramy.myslis keby som sla na kurz tak by mi to pomohlo,alebo zbytocne vyhodene peniaze a radsej mam skusat doma na kamskach..diky

kika32

Ahojte. Ja som mala gelove nechty asi rok bez problemov, ale potom sa mi zacali zapalovat nechtove lozka.Bolo to dost bolestive tak som si ich dala dole. Trvalo mi zase skoro rok pokial som si dala doporiadku svoje vlastne nechty.Radsej si kupte nejaky spevnovac na vlastne nechty,aj ja ho pouzivam a mam teraz krajsie nechty ako umele.Dostat ho kupit v lekarnach

evka.v

Ahojte..pozna tu niekto tipy ktore netreba zbrusovat? len sa nalepia..a nevidiet tam prechod medzi umelym a prirodnym nechtom..Ak mi vie niekto poradit, kde si ich objednat, dajte mi prosim vediet na emailovu strnku evka.v@centrum.sk, dakujem

lesslie

veve: prpilnikovat sa da, ale prechod spilnikovat musis, neboj sa,, kvoli tomu ti padat nebudu, gel to udrzi...tak lampa by mala byt ok, 36W je super, to ze sa ti odlupuje gel moze byt aj prilisnym vyzdobenim, je to mozne??zdobis vela pod gel?? MOZNO SA TI TAM POD OZDOBY DOSTANE VZDUCH....naozaj uz neviem co ine by to mohlo byt, mozno sa ti vemi jasti tvoj prirodny necht a gel ti nedrzi, skus akryl, jednej mojej kamoske som sa snazila robit gelove, akle vzdy po par dnoch jej zacali padat, tak sme skusili akrylove, a tie jej drzia cele 4 tyzdne...

veve21

lesslie:jaj dakujem,ze si sami ozvala.Asi dva mesiace dozadu som si kupila celu sadu s UV lampou kt. ma 36 W. pouzivam aj primer..K tomu rozdielu snazim sa spilnikovat tak aby som sa neprepilnikovala.Bojim sa ze ked ho spilnikujem do stratena umely nechet bude taky tenky ze mi rychlo odpadne.
Pritom si viem urobit aj pekne vyzdobit nechty ale co stoho ze o dva tri dni mi budu po jednom lamat a odpadavat...pomoz Dakujem

veve21

lesslie:jaj dakujem,ze si sami ozvala.Asi dva mesiace dozadu som si kupila celu sadu s UV lampou kt. ma 36 W. pouzivam aj primer..K tomu rozdielu snazim sa spilnikovat tak aby som sa neprepilnikovala.Bojim sa ze ked ho spilnikujem do stratena umely nechet bude taky tenky ze mi rychlo odpadne.
Pritom si viem urobit aj pekne vyzdobit nechty ale co stoho ze o dva tri dni mi budu po jednom lamat a odpadavat...pomoz Dakujem