Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

lesslie

Tanja: skus jej spravit akrylove, mozno jej nechty nie su vhodne na gelove nechtiky ale na akrylove...a to zhnednutie ani len netusim co by mohlo byt..

lesslie

queen.emka: ahoj, pozerala som ten obrazok zdobenia so sklom...aj moja predavacka to vola sklo, a jedina moja rada je, ze ak nechces mat tie nechty hrube, tak si medzi prstami rozdel tu ozdobu, nemas ich polepene vela dokopy? ja som ich tak mala, a medzi prstami som si ich rozdrobila a potom to bolo v pohode, menej intenzivna farba, ale dalo sa to, a ked chces intenzivnu farbu, nalakuj si podklad podobou farbou ako je ozdoba a potom na to daj to sklo...viac poradit neviem

Tanjaaa

Ahojte baby.poradili by ste mi prosim vas?robim asi pol roka gelove nechty a mam take menšie problemy.jednej babe robim už 2mesiace nechty a stale jej odpadavaju,u žiadnej inej sa mi to nestalo.už som všetko vyskušala.druhy problem mam ja,robila som si klasicku francuzsku a po tyždni mi stmavli kraje nechtov tak do hneda.nemate niektora skusenost s tym prečoa z čoho to je?a ešte baby ako ste sa naučli robit pekne rovne čiary??diky za každu odpoved

queen.emka21

bibiana: joj hodilo mi tam hlavnu stranku......je to obrazok napriklad 69, ta vyzdoba so sklom, ci s muslami....

queen.emka21

Bibiana: no napriklad toto je podla predavacky vyzdoba so sklom. snad sa ti podari na ten link kliknut........... mozno su to aj tie musle ako vravis, ja to neviem pomenovat. je mozne ze si davam hrubu vrtvu tej vyzdoby???? nechty maju asi pol centimetra ked si ich takto urobim.......alebo to tak ma byt?????

images.google.sk

bibianna

lesslie - da sa to aj z netu ale nie tak ze pride zakaznicka a povie ze mne sa nieco urobilo na nechtoch a dizajnerka odpovie kuknem sa na nete co to moze byt. ale je super ked si sikovnejsie samoucne dievcata dopredu popukaju ake vsetky choroby existuju vytlacia si to a naucia sa to. v prip. potreby sa do toho este nakuknú.a samozrejme skoro 80%samoukov zabuda na dezinfikaciu nástrojov-tak tymto chcem pripomenut dizajnerkam "POUZIVAJTE PROSTRIEDKY NA DEZINFEKCIU NASTROJOV" aby stale nekolovali reci typu ze choroby na nechty sa aj tak najviac siria zo salonov :))) thankx
emka- povedz mi kde vidis tie fotky zdobenim s tym "sklom"
nemyslis drvene musle?
a ked sa ti to stavia preto som pisala ze skus na to zatlacit poriadne zvrchu a hned dat zapiect kym sa ti to nepostavi a potom to premodeluj, a este trciace kusky prebrus. a daj na to gel a bude to znovu leskle a pekne.

queen.emka21

Bibiana: neviem ako mam inak nazvat tie ozdobky. nasa predavacka ich nazvala sklo. nie su to ani štrasy ani trblietky, proste su to take male kusky leskle, vyzera to ako rozbite sklo ale samozrejme, ze to sklo nie je.
je mi jasne, ze to treba zbrusit, ale ked som to zbrusila tak tie trbietky uz neboli take pekne. a nasla som na nete mnoho obrazkov s tymi ozdobami a mali ich krasne hladke a tenke............preto sa pytam ako sa to robi. len klasika? nanesiem do prvej vrstvy gelu ozdobku a dam zapiect? tie ozdobky sa zvyknu ako keby postavit a trcia aj 3 mm z nechtu. poradis mi nieco ine? DAKUJEM

lesslie

bibiana: ano, mas pravdu, ze na kurze ta naucia aj choroby nechtov a nechtoveho okolia...ja na tuto cast kurzov vzdy zabudam kedze som medicka, tak ich ovladam aj bez kurzu, ale pre ostatne je to naozaj dost dolezita cast... na druhu stranu sa tieto veci daju najst na nete...

bibianna

emka-ja vobec netusim o akom skle hovoris. nepoznam ziadne ozdoby sklenene.skus po naneseni na to pritlacit a ked vymodelujes nehet tak prebrus aj ked prebrusis cast zdobenia. to sa brusi pri vela ozdobach ako su triesky atd. oni tiez potom este trcia tak sa prebrusia vsak zdobenia nemusi byt nejaka hrozna vrstva :)
bara ano gelom sa daju spevnit aj prirodne nechty. a moze sa pri tom urobit aj fr. manikura

queen.emka21

dakujem bibiana, ale to robim...........lenze napriklad to sklo ma take velke kusky, co vytvria aj 3 mm vrstvu. ked to zrbusim, zbrusim aj tu ozdobu........
prasok si naaplikujem v pohode, ale napriklad sklo, alebo take male pruzky a ozdoby ci nemaju ploche tvary, no proste nevyzera to dobre. videla som par foto na nete a vsetky nechty s tymi ozdobami su nadherne a tenke, nie pol centimetrove......