Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
alebo este ked to niekomu nejde dobre s tou klasic. peciatkou treba skusit kupit cely ten pristroj on nestoji ani vela a je to take lahsie s tym robit.
peciatkuje to dobre len s tym treba vediet robit. zaklad je pred nanesenim laku ho dobre pretrepat a premiesat lebo su to olejove laky a olej sa vzdy drzi na povrchu. a hl. treba s tym robit rychlejsie lebo ten lak zacne zasychat na tej dosticke. aj ja to odstranujem odlakovacom -acetonovym a ide mi to.
ja som to skusala aj s obycajnymi lakmi a mne to neslo. sranda.
taktie dosticky su fakt jednoduche, len mne sa zle cistia...ten specialny lak ide dost zle dole z tych ryh tenucych, ale inak je to super...ja to cisitm odlakovacom
emka nenapisalo mi cely link ale myslela som na nikashope pod produktami ako su peciatky tak hore je k tomu video
emka - no ja som si to nakupila na nikashope su lepsie ceny na to. das si dosticku na ktorej si vyberies vzor kt. chces a na ten natries ten specialny lak.smiknes to skrabkou a potom otlacis peciatku.hmm kukni sem
hore mas video na to aby si pochopila princip :)
tanjaa- rovne ciary na fr.manikuru?-najlepsie ked na to pouzivas stetec sikmí.lebo ostatnymi to ide dost blbo
ahojte este by som sa rada opytala na dosticky. maju to v nechotvom shope na nete, su tam rozne vzory napriklad motylik. len neviem ci su ti napelky, alebo ako sa to pouziva? ale nepredokladm aby to bolo na jendo pouzitie kedze to stoji 5,64 eura. poradite mi co to je? a ako sa to pouziva?dakujem