Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
dakujem Bibianna. uz mi to ide. nejak som t dostala do ruky. prvy problem bol v tom, ze som si ani nevsaimla foliu na tom :-)))
ale sak sm blond tak mam narok. len mne sa to zda malo yrazne, ale uz to viem apson otlacit. dakujem za rady.
ale tie musle drtene ci sklo, ci so mi stale nejak nesedia, neviem to proste :-(
Dobrý deň,chcela by som sa učiť robiť gélové nechty len tak pre seba. Uz som par krat bola na gelovych nechtoch v salone a co-to som odpozorovala ako sa robia, len mam par otazok. Ake cislo stetcu by som si mala kupit č. 4 alebo č.6? mam si kupit 4-ziarivkovu UV lampu? Dakujem za odpoved
ahojte, mohol by mi niekto poradit?už pár masiacov sa venujem nechtom, som samouk.chcem sa opýtat na čo sa použivaju šablony a akým sposobom?ešte som sa s tým nestretla, len každý o tom hovorí a píše sa o tom . dakujem za každú odpoveď.
emka - dosticky sa vsetky doskriabu rychlo aj ja ich mam take.to nevadi nema to vplyv na obrazky v priehlbinach. niekedy to naotlaci na kusok kt. je velmi leskly-vylesteny alebo mastny. a este lak dobre pretrep pred otlacanim a precuj s tym rychlejsie lebo ti hned zacne schnut v dosticke. hmm nic ine ma nenapada. mne to ide., aj ked niekedy sa mi stane ze nieco otlacam 2x ze mi to nevyslo.
ahojte, mate niekto skusenost s tym gelom na nechty co predavaju v DM-drogerie myslim ze je to znacka Finger´s alebo nieco take.. je to taka biela tuba a potom taka fialova vodicka a pilnik a je to nejaky gel na nechty co sa nedava do UV lampy.. hmm, neviete? dakujem
Ja som si dala spravit pred mesiacom gelové nechty v BB za 12 Euro a bola som spokojná. Len jej to trošku dlhšie trvalo, ale veľmi pekne mi ich spravila.
tu mala kontakt www.gelove-nechty.sk ale teraz sa tam neviem dovolat :-(