Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

bibianna

sasenkaa kup si rovno gucci nechty tie skorej kupis a su pekne.
simiQ- ta sada nevyzera zle ale myslim si to co lusytta- ten gel neviem neviem.
kamcatko zabudla si ze v ktorom meste si chces dat robit nechty

Miluš

Lusytta. Tiež si robím sama gélové nechty asi pol roka. Som samouk, preto so záujmom čítam čo tu babenky píšete. Tiež mám nejaké veci z Ebay,ale základnú vybavu z Tasha. Momentálne zvažujem, či si mám spraviť kurz alebo nie,chcem si robiť nechty len pre seba a kamoškam,ale chcem aby vydržali .Dokážem sa naučiť bez kurzu ?.Lusytta, prosím Ťa, Ty máš kurz?

kamcatko

poradte mi kde si mam dat urobit gelove nechty,doteraz mi ich robievala kamaratka ale stahuje sa mimo slovensko. ked som bola naposledy v salone, baba bola neprijemna a okrem farebneho prasku nebolo ochotna nic extra urobit.

diky.

Lusytta

simiQ: no, ono to vyzera dobre, ale tie gely neviem, neviem, tu znacku nepoznam...ale aj ja som zacinala s takymi neznackovymi a dalo sa...lenze ja mam zas nenarocne nechty, mne drzi vsetko...tak tazko radit....lampa by mala byt ok, aj na cisticoch neni co pokazizt, olejcek bude vyborny, aj ja take pouzivam, stetec vyzera slubne...len ten primer a gely neviem

simiQ

dobrý deň mohla by som niektorú z odborníčok poprosiť o radu? chcem si objednať set- sadu na modeláž a nechtíky si chcem robiť sama /nie podnikať/ mohli by ste sa prosím niektorá pozrieť na tú sadu či je dobrá? a ak nie poradiť inú v tejto cene?
www.aukro.sk

bibianna

deana-no ja som mala tiez na zaciatku 1ziarivkovu. kedzetreba kupit cely set tak je to aj financne menej narocne a na ucenie to staci.aj tak vela dievcat to casom zda tak netreba hned kupovat 4ziarivkovu.
no ja som za stetec s cislom 5 na gel- i ked toto cislo je malokde.lebo 4 je podla mna malo. tak ja radsej uz potom 6.
emka - no vidiiiiis som vedela ze to zvladnes.si sikulka
anda- neviem ci na nechtovom je video ale aj na ///////////// pod kolonkou sablony mas hore video na modelaciu sablonami. kde robia aj fr. manikuru s nimi.

Lusytta

deana19:radsej by som kupila 4, predsa len je asi lepsie,prejst viackrat po sirsom nechte ako na uzkom tacovat, aby si sa so sirokym stetcom nedotkla ani okrajov ani kozicky...ja som mala velmi dlho jednoziarivkovu lampu a bola super...jedine co, tak ze uz nie je velky cenovy rozdiel medzi jedno a stvorziarivkovymi a mozno sa predsa casom rozhodnes robit aj niekomu inemu (ako ja :-))) a potom budes len rozmyslat komu tu jednoziarivkovu predat :-)

Lusytta

anda8: sablonky su toto: ////////////////////
To je len jeden druh, ja pouzivam takje clenitejsie, sirsie...pointa je v tom, aby si nepouzivala tipy...nechty robene na sablonku spravidla lepsie drzia a vyzeraju prirodzenejsie...
Sablonka ma v strede dierku, taku akurat na velkost prsta a vacsinou sa da aj "roztrhnut" v jednom smere...Natrhnes ju, vlozis pod okraj nechta lepiacou plochou ku prstu, stocis, na konci zalepis...prilepis poriadne o prst...Pripraveny nechet potries vrstvou gelu az na sablonku (do takej dlzky ako potrebujes)Nechas zatvrdit, potom modelujes, pricom miesto po volny okraj nechta modelujes az do takej vzdialenosti na sablone, ake dlhe chces mat nechty...vytvrdis...ocistis...odlepis sablonu...skontrolujes povrch pripadne hrubku nechta...popripade opilujes ci pridas este jednu vrstvu gelu...Tak neviem, ci som ti to objasnila...keby daco, najdes to aj vo videach na www.ibdbeauty.com :-)

Lusytta

deana19:radsej by som kupila 4, predsa len je asi lepsie,prejst viackrat po sirsom nechte ako na uzkom tacovat, aby si sa so sirokym stetcom nedotkla ani okrajov ani kozicky...ja som mala velmi dlho jednoziarivkovu lampu a bola super...jedine co, tak ze uz nie je velky cenovy rozdiel medzi jedno a stvorziarivkovymi a mozno sa predsa casom rozhodnes robit aj niekomu inemu (ako ja :-))) a potom budes len rozmyslat komu tu jednoziarivkovu predat :-)