Gélové nechty - výhody a nedostatky

queen.emka21

anda8: no ja tiez pouzivam len jednorazovy gel a robim si s nim viac vrstiev. a zatial som nemala poroblem.........
myslim, ze tie viac fazove su asi zbytocne prehname veci, ale to musia povedat holky co maju kurzy a viac skusenosti ako ja. ja som len amater :-)

anda8

ahojte, kto môže, pomôžte.ani nejde o radu, len o vysvetlenie.viem že sa používa jednofázový gel a trojfázové, len neviem načo to je dobré, v akom prípade sa používaju.ja robím s jedným gelom aj 3 vrstvy av pohode.lepšie je kupit jeden gel ako 3 naraz, či nie? ďakujem

Maruška

Prosím vás čím to je ,že sa mi hned na druhý den po dorábke urobia ako vyduté bubliny,nechtárka mi povedala že je to odrastom,ale mám to hned na druhý den tak nechápem,poradte prosím,týka sa to galov.nechtov

Lusytta

Milus: tak ako uz napisala queen.emka, postup sa naucis aj sama a inak ako praxou sa nezdokonalis...a pokial budes robit len sebe a davat pozor na dezinfekciu, tak ti podla mna netreba vediet ani vela o chorobach... Ja osobne este kurz nemam...ale isto si ho urobim, nakolko budem potrebovat zivnost ;-)

queen.emka21

simiq: ja ti teda so sadou neporadim,ale ja som si kupovala veci na //////////////////// a myslim, ze ked si to kupis vsetko osobitne, tak ta to vide na rovnako cca.
skus si zajst na niektore take stranyka preratat si to

simiQ

ak ešte môžem otravovať, chcem sa spýtať či mi neviete poradiť inú sadu, lebo tá pani mi neodpovedá a chcela by som to kúpiť ešte tento týžden - teda budúci od pondelka. dakujem

simiQ

dakujem za radu, pomohli ste mi. predpokladám, že to nebude ono ale na naučenie sa dúfa, že stačiť bude.... a potom si prídem po radu, ktorý a kde kúpiť ... ešte raz chcem podakovať

queen.emka21

Milus: ja osobne kurz nemam, mala som robene akrylove nechty, potom som si kupila sadu ked som bola na letnej brigade a teraz mam gelove. nikdy pred tym som si ich sama nerobila a musim pvedat ze som velmi spokojna, aj lepsie drzia aj sa pekne lesknu........
neviem co ucia na kurzoch, ale postup sa naucis aj sama a do ruky to inak ako praxou nedostanes......