Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte, kto môže, pomôžte.ani nejde o radu, len o vysvetlenie.viem že sa používa jednofázový gel a trojfázové, len neviem načo to je dobré, v akom prípade sa používaju.ja robím s jedným gelom aj 3 vrstvy av pohode.lepšie je kupit jeden gel ako 3 naraz, či nie? ďakujem
Prosím vás čím to je ,že sa mi hned na druhý den po dorábke urobia ako vyduté bubliny,nechtárka mi povedala že je to odrastom,ale mám to hned na druhý den tak nechápem,poradte prosím,týka sa to galov.nechtov
Milus: tak ako uz napisala queen.emka, postup sa naucis aj sama a inak ako praxou sa nezdokonalis...a pokial budes robit len sebe a davat pozor na dezinfekciu, tak ti podla mna netreba vediet ani vela o chorobach... Ja osobne este kurz nemam...ale isto si ho urobim, nakolko budem potrebovat zivnost ;-)
Milus: ja osobne kurz nemam, mala som robene akrylove nechty, potom som si kupila sadu ked som bola na letnej brigade a teraz mam gelove. nikdy pred tym som si ich sama nerobila a musim pvedat ze som velmi spokojna, aj lepsie drzia aj sa pekne lesknu........
neviem co ucia na kurzoch, ale postup sa naucis aj sama a do ruky to inak ako praxou nedostanes......
kamcatko nauc sa sama a mas po probleme
gelove nechty v bratislave:)
a aby to nestalo cely majetok, proste neviem kde to mam ist skusit.