Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

editka

Maruska. povedz tvojej nechtarke nech sa da preskolit, lebo ti trepe somariny. chod k nej hned, ked sa ti urobi prvy odchlip. trebars aj na duhy den. reklamuj to a nedovol jej vyhovarat sa na odrosty. je to jej nekvalitna a sfusovana robota. aj ked sa tvari profesionalne!

dada200

Ahojte,
baby,skusene nechtarky-profesionalky,poradte prosim,ktora znacka gelov je fakt najlepsia-kvalitna,ja viem,ze kazdej vyhovuje nieco ine,ale urcite sa viacere zhodnete na jednej,ktoru by ste odporucali.
Na cene vobec nezalezi,ak budu dobre drahe ,budem robit s nimi,ak lacne tak budem pouzivat lacne.
Rozmyslala som nad IBD,OPI,happy nails,NSI,ASTRA NAILS,WEXA.
Dakujem za kazdu odpoved :-)
dada200slaukova@gmail.com

nelina

ahojte,
som tu nová,aj ked citam vase prispevky.prave som v polovici kurzu pre zaciatocnicky,rozhodla som sa,ze si otvorim vlastne studio.avsak pokial k tomu dojde,musim samozrejme nabrat istotu a prax.uz som absolvovala modelaz a o mesiac budem este robit dorabku.medzitym musim urobit nejake nechtiky a vychytat chyby.chcem sa len spytat vas co ste skusene,ja mam v postupe pisane /a tak som to aj robila na kurze/,ze po prebruseni prirod.nechtu, opraseni a naneseni tip blenderu, lepim typy.teraz som citala na jednom fore,ze je dobre po prebruseni este nechet ocistit cleanserom.tak treba,alebo nie,pokial potom nanasam blender.dakujem za odpoved.

bibianna

adka- no ja pouzivam na pilnikovanie hrubost 80 aby to bolo co najrychlejsie. ale ked uz pilnikujem uplne pri prechode tak pilnikujem 100 a ked uz mam iba taku tenucku vrstvu na ktoru mi staci uz asi len 2x suchnut pilnikom a nechcem co vzdy nechcem zapilnikovat do prirodzeneho nachtu tak to smyknem 180 a na zaver cely nehet prebehnem penovym pilnikom a s nim sa mi to pekne vyrovna aby nebolo vidiet prechody.
od bud. tyzdna budem mat uz elektricku brusku som dost zvedava
emka- pouzivaj stetec sikmi s nim sa to robi najlepsie. s rovnym sa to neda.
linduska chces iba spicky alebo celoplosne? celoplosne mas aj v inych drogerkach ako dm a ked na nete tak na nikashope. v dm som spicky ani nevidela iba celolepiace.

queen.emka21

baby este mi povedzte ako robite biele spicku aby bola pekna a obla? ja si sice urbim rovnu ciaru, ale nie oblu. ako to urobit aby bolo pekne ako nechet a nie rovne?

adka1

ahojte.ja som tiez novacik v modelovani.kupila som si sadu ale niektore veci neviem a nikde sa to ani nemozem docitat.mohli by ste mi prosim napisat postup pri modelovani gelovych nechtov na sablonu?a tiez akym pilnikom je najlepsie pilovat nechty ked uz mam gel naneseny a chcem odstranit pripadne nerovnosti.pilniky nemam oznacene a zdaju sa mi vsetky nejake drsne tak sa bojim pritlacit aby som neurobila nieco zle.ak viete prosim pomozte
dakujem
mail - delfincek11@azet.sk

nikoleta2510

ja som spokojna v trencine s nechtikami v juzanke v beauty la stella je tam taka mlada zlata nechtarka ma velmi dobru cenu na nechtikochhh..robi GELOVE nechtyyy mozem odporucit superrrr.

linduska

chcem si znova doma urobit gelove nechty ale minuli sa mi.a normalne v drogerke take nezozeniem.ale v Dm som videla len ako konceky stoja okolo 200sk a nechcem kkupit somarinu.nema s nimi niekto skusenost?alebo s nejakymi podobnymi?