Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Maruska. povedz tvojej nechtarke nech sa da preskolit, lebo ti trepe somariny. chod k nej hned, ked sa ti urobi prvy odchlip. trebars aj na duhy den. reklamuj to a nedovol jej vyhovarat sa na odrosty. je to jej nekvalitna a sfusovana robota. aj ked sa tvari profesionalne!
Ahojte,
baby,skusene nechtarky-profesionalky,poradte prosim,ktora znacka gelov je fakt najlepsia-kvalitna,ja viem,ze kazdej vyhovuje nieco ine,ale urcite sa viacere zhodnete na jednej,ktoru by ste odporucali.
Na cene vobec nezalezi,ak budu dobre drahe ,budem robit s nimi,ak lacne tak budem pouzivat lacne.
Rozmyslala som nad IBD,OPI,happy nails,NSI,ASTRA NAILS,WEXA.
Dakujem za kazdu odpoved :-)
dada200slaukova@gmail.com
jej, prepacte,nie blender,ale PRIMER!!!este sa mi trochu pletu nazvy.
ahojte,
som tu nová,aj ked citam vase prispevky.prave som v polovici kurzu pre zaciatocnicky,rozhodla som sa,ze si otvorim vlastne studio.avsak pokial k tomu dojde,musim samozrejme nabrat istotu a prax.uz som absolvovala modelaz a o mesiac budem este robit dorabku.medzitym musim urobit nejake nechtiky a vychytat chyby.chcem sa len spytat vas co ste skusene,ja mam v postupe pisane /a tak som to aj robila na kurze/,ze po prebruseni prirod.nechtu, opraseni a naneseni tip blenderu, lepim typy.teraz som citala na jednom fore,ze je dobre po prebruseni este nechet ocistit cleanserom.tak treba,alebo nie,pokial potom nanasam blender.dakujem za odpoved.
adka- no ja pouzivam na pilnikovanie hrubost 80 aby to bolo co najrychlejsie. ale ked uz pilnikujem uplne pri prechode tak pilnikujem 100 a ked uz mam iba taku tenucku vrstvu na ktoru mi staci uz asi len 2x suchnut pilnikom a nechcem co vzdy nechcem zapilnikovat do prirodzeneho nachtu tak to smyknem 180 a na zaver cely nehet prebehnem penovym pilnikom a s nim sa mi to pekne vyrovna aby nebolo vidiet prechody.
od bud. tyzdna budem mat uz elektricku brusku som dost zvedava
emka- pouzivaj stetec sikmi s nim sa to robi najlepsie. s rovnym sa to neda.
linduska chces iba spicky alebo celoplosne? celoplosne mas aj v inych drogerkach ako dm a ked na nete tak na nikashope. v dm som spicky ani nevidela iba celolepiace.
ahojte.ja som tiez novacik v modelovani.kupila som si sadu ale niektore veci neviem a nikde sa to ani nemozem docitat.mohli by ste mi prosim napisat postup pri modelovani gelovych nechtov na sablonu?a tiez akym pilnikom je najlepsie pilovat nechty ked uz mam gel naneseny a chcem odstranit pripadne nerovnosti.pilniky nemam oznacene a zdaju sa mi vsetky nejake drsne tak sa bojim pritlacit aby som neurobila nieco zle.ak viete prosim pomozte
dakujem
mail - delfincek11@azet.sk
mate niekto skusenosti so salonom inVisage v BA na Kosickej? Som sa tam objednala na pondelok, tak uvidime:)
chcem si znova doma urobit gelove nechty ale minuli sa mi.a normalne v drogerke take nezozeniem.ale v Dm som videla len ako konceky stoja okolo 200sk a nechcem kkupit somarinu.nema s nimi niekto skusenost?alebo s nejakymi podobnymi?