Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

adema

deana19: ja mam zatial len skusenost s pilnikom..tym najdrstejsim to ide najrychlejsie ,teda to je zrnitost 80 alebo 100..brusku sa chystam vyskusat ked na to budu peniazky...citala som ze gel sa da dat dole aj s pomocou acetonu, ze nechty zabais do buniciny a das do alobalu a potom to ide lahko dole pomarancovym drievkom...ale to nemam odskusane....zaklad je pilnik :) tak vela stastia ahoj

adema

domini: ou 45€ a hned ti odpadol? to ja robim za 15€ a take sa mi nestava .. no uz jedine sa do BA vrat po peniaze..a mozno ti to budu vediet spravit aj vo viedni, treba sa skocit spytat...1 nechcet nieje taky problem dorobit aj ked nebude preste taky isty...vzdy lepsie ako chodit s 9timi prstami:D ahoj

domini

Adema - Dakujem za odpoved. Problem je, ze mi dala take lososove trblietky a myslis, ze ich tu (vo Viedni) niekto bude mat? A tie iste? Ja som tam dnes volala, ze tam nasledujuce 4 dni nebude, takze ako debil som vyhodila 45 eur a hned na druhy den sa mi odfajcil nehet a teraz mam chodit bez prostredneho nehtu 5 dni? jaj, skoda, ze sa iste veci zalovat nedaju!

deana19

Dobrý deň,,,môžem Vás poprosiť o radu? ako dávate dolu gél z nechtov? obyčajným pilníkom(s akou zrnitosťou) al. elektrickou brúskou? Vopred ďakujem za odpoveď.

adema

ivusik2009: gel sa dopna systemom, ze kusok prepilujes cely nechet. nech nieje taky hruby ked nanesies druhu vrstvu, a hlavne ten prechod ktory odrasta treba trosku viac zbrusit. pokial sa doplna aj francuzska tak ja ju robim nanovo..teda spilim povodny biely gel, ale urcite sa to da aj tak ze nanesies na biely este jednu vrstvu. tak dufam ze som kusok pomohla.. :)

domini: podla mna sa to uz urcite zachranit neda...to treba spiloval a nanies novu vrstvu gelu. ked mozes tak skoc v tej Viedni do nejakeho salonu a mozno ti to opravia...prajem vela stastia :)

moki:na tejto stranke jee postup na sablonu
-odkaz odstránený-

ahojte

ivusik2009

ako sa postupuje pri doplnani gelu?to musim zbrusit zas cely necht a nanassat od znova alebo staci ked nanesiem tam kde chyba???odp porebujem to vediet

domini

Baby poradte! Dala som si vcera v BA robit nechty v salone a dnes po prichode do Viedne sa mi jeden skoro odlepil!
Mam na nom bublinku zvrchu skoro az ku koncu prsta, ale iba na jednej polke. Nechcem ist kvoli tomu zase do BA, necht opravovat. Lezie mi to na nervy, ze sa mi takto skoro odlepil! Da sa este nejako zachranit????
Prosim o pomoc!!!

moki

Ahoj kočky ja som skončila kurz nedavno a dal mi dosť.Je to celkom ine ako sa učíš sama.Len bohužial ma nenaučili na šablonu a zajtra ma prísť kočka na nechtíky.Neviete mi poradiť nejaku fintu robím s acryl-gelom .Už som skušala na kamoške ale spadol mi.Diki kočky