Gélové nechty - výhody a nedostatky

Lusytta

bibianna: fakt su tie Silcare take dobre?! Uz som rozmyslala ze ich kupim, mam celkom dobry zdroj...tak ak su take dobre, tak hned kupujem :-)

linduska

chcem si znova urobiť gélové nechty.a chcem sa spytat ci si uz niekto v dm-drogerii kupoval take konceky(nie cele nechty) stoja cca 200sk.ma s nimi niekto skusenost?lebo z tej mojej supravy sa mi uz umele nechty minuli a neviem kde mam kupit dalsie

tatiana23

Baby, neviete kto robi lacne gelove nechty v Presove? a pekne? surne potrebujem zajtra alebo v piatok si dat spravit,lebo skuskove mi ohryzalo moje :D
Dakujem.

dorotenka

Baby, ktoré máte skúsenosti s gélovými nechtami, chcela by som sa spýtať, či sa môžu nechty najprv nalakovať klasickým lakom a potom na ne dať ten gél.

bibianna

dada - ja uz mam snad odskusane vsetky gely ake su na trhu a podla mna je naj podla postupky silcare, ibd, NSI, opi,a z lacnejsich LMB alebo lion cosmetics s ostatnymi som nebola spokojna. nesedela mi ani wexa. inginail a bellazi uz vobec asi z mojej praxe to najhorsie. astra nails som neskusala asi jediny.
maca dream nails si kupila pred tyzdnom suseda a povedala ze nic horsie este nevidela tot skusenost okolia tak ja uz ani nejdem skusat.
vyber tychto gelov bud najdete na nechtovomshope alebo moj momentalne oblubeny -odkaz odstránený-
emka neopuka a vyzera to dobre aj ja si robim. aj ked malicek mi niekedy nevydrzi ja mam totiz velke stastie s nim stale do niecoho vrazit :)
deana mozes aj elektrickou bruskou ale len tu najhrubsiu cast (alebo pilnikom 80) a ked budes uz tesne nad prirodzenym nechtom tak radsej pilnikom jemnejsim ako je 100 alebo 180. mozes pozit aj aceton na odstranovanie tipov ale ked mas zadery a pod tak to nerobi dobrotu.

huhu

svetlana6, ano inginails je celkom fajn , tiez som mala ten gel ale pink-ruzovy. ozaj, prave je akcia na nechtovom shope iba tri dni, ze najpredavanejsie gely , chytro bez tam kuknut. :)

huhu

ahojte,napiste tiez vase odskusane kvalitne znacky gelov alebo akrylov. :)
alebo baby, kt chodia na nechty do salonu,nech si vsimaju, aku znacku pouziva manikerka. robim nechty rok a pol, ale na kazdom geli som zatial nasla najaku chybu,napr wexa je velmi dobry, ale moc pali a stipe v uv lampe.

queen.emka21

ahoj baby. chcem sa Vas opytat ake mate skusenosti s gelovymi nechtami na nohach. moja sestra si ich vcera robila. vyzera to pekne, ale obavam sa aby jej to neopukalo. neviete aku to ma vydrz? kedze nechty na nohach rastu pomalsie?

nika1914

Nelina : Po prebrúsení nechtu je dobré ho odmastniť cleanserom a potom dať primer.
queen.emka21 : nanes si štetcom na necht biely gél a potom ho vytvaruj korekčným perom, ktoré kúpiš v špecializovanom obchode na nechty. Ale nie taky čo ma odlakovač, ale taký ktorý obsahuje odmastňovač. stoji okolo 3-4 eur. alebo si zatial možeš namočiť vatovú tyčinku do cleansera a vytvarovať to ňou, ale lepšie je tým perom.