Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
chcem si znova urobiť gélové nechty.a chcem sa spytat ci si uz niekto v dm-drogerii kupoval take konceky(nie cele nechty) stoja cca 200sk.ma s nimi niekto skusenost?lebo z tej mojej supravy sa mi uz umele nechty minuli a neviem kde mam kupit dalsie
Baby, neviete kto robi lacne gelove nechty v Presove? a pekne? surne potrebujem zajtra alebo v piatok si dat spravit,lebo skuskove mi ohryzalo moje :D
Dakujem.
Baby, ktoré máte skúsenosti s gélovými nechtami, chcela by som sa spýtať, či sa môžu nechty najprv nalakovať klasickým lakom a potom na ne dať ten gél.
dada - ja uz mam snad odskusane vsetky gely ake su na trhu a podla mna je naj podla postupky silcare, ibd, NSI, opi,a z lacnejsich LMB alebo lion cosmetics s ostatnymi som nebola spokojna. nesedela mi ani wexa. inginail a bellazi uz vobec asi z mojej praxe to najhorsie. astra nails som neskusala asi jediny.
maca dream nails si kupila pred tyzdnom suseda a povedala ze nic horsie este nevidela tot skusenost okolia tak ja uz ani nejdem skusat.
vyber tychto gelov bud najdete na nechtovomshope alebo moj momentalne oblubeny -odkaz odstránený-
emka neopuka a vyzera to dobre aj ja si robim. aj ked malicek mi niekedy nevydrzi ja mam totiz velke stastie s nim stale do niecoho vrazit :)
deana mozes aj elektrickou bruskou ale len tu najhrubsiu cast (alebo pilnikom 80) a ked budes uz tesne nad prirodzenym nechtom tak radsej pilnikom jemnejsim ako je 100 alebo 180. mozes pozit aj aceton na odstranovanie tipov ale ked mas zadery a pod tak to nerobi dobrotu.
svetlana6, ano inginails je celkom fajn , tiez som mala ten gel ale pink-ruzovy. ozaj, prave je akcia na nechtovom shope iba tri dni, ze najpredavanejsie gely , chytro bez tam kuknut. :)
ahoj. ja pouzivam tento gel (na vsetky tri vrstvy) a som velmi spokojna -odkaz odstránený-
ahojte,napiste tiez vase odskusane kvalitne znacky gelov alebo akrylov. :)
alebo baby, kt chodia na nechty do salonu,nech si vsimaju, aku znacku pouziva manikerka. robim nechty rok a pol, ale na kazdom geli som zatial nasla najaku chybu,napr wexa je velmi dobry, ale moc pali a stipe v uv lampe.
Nelina : Po prebrúsení nechtu je dobré ho odmastniť cleanserom a potom dať primer.
queen.emka21 : nanes si štetcom na necht biely gél a potom ho vytvaruj korekčným perom, ktoré kúpiš v špecializovanom obchode na nechty. Ale nie taky čo ma odlakovač, ale taký ktorý obsahuje odmastňovač. stoji okolo 3-4 eur. alebo si zatial možeš namočiť vatovú tyčinku do cleansera a vytvarovať to ňou, ale lepšie je tým perom.