Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte kočky.. pred pár dnami som si objednala domáce štúdio nechtow.. samozrejme, že som si ich hned sprawila..
a mám na babeny odborníčky jednu otázočku..:) kolko krát dáwate ruku do uw lampy po zagelovaní nechtow?? poradite mi prosím? kujem
lusy - ten strieborny teda presne cely ten 3 fazovy systnem 1.2.3 - asi by som malo byt v kope.
darca ano da sa to upravit gelom alebo akrylom, ale ak mas aj nejake zafarbenie nechtu potom odporucujem pod modelaciu aj zdobenie.
dorotenka - niektore laky obsahuju aj olejove casti co moze sposobit odlupovanie gelu- neprilnavost cize sa ti moze nadvihnut uplne lahucko cely gel ktory modelujes niad lakom - ja s tym nemam dobre skusenost
lusytta no ja som si ho len teraz kupila a strasne mi sadol. podla mna je najlepsi zo vsetkeho dobre sa mi s nim modeluje a je pevny.ale zase je to vec nazoru.
ahojte, baby, pomôžte!!!!
mám otrasné nechty, na palcoch na nohách, je možné upraviť ich gélovými? môžem si to aj sama doma, ak áno aký výrobok je dobré kúpiť????
ďakujem pekne, rada by som už raz v živote obula aj otvorené topánky....
babulky dam vam jednu odbornu radu na nechty. zverte sa odbornikovi lebo potom mate tie nechtove lôzka donicene a potom davate nechtovym dizajnerkam za vinu.