Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
dakujem za radu.lesslie asi mas pravdu,mozno som zabudla na ten primer,bo pred gelom mi este nieco nanasala,zrejme primer.asi pred rokom mi ina nechtarka robila gelove a tie drzali asi 3 tyzdne.tak to mozno bude aj jej zla praca...
cawte baby, chcela by som si kupit sadu na gelove nechty, ale cisto len pre svoje potreby, vlastne gelove si ani nechcem robit, chcen si tie svoje natierat gelom, mala som to uz parkrat robila mi to kamoska a celkom sa mito pacilo. ale chcem vediet ze co vsetko mi treba, a kolko ma to cenovo bude stat.dakujem moc
pretri to s odlakovačom tie nechty, lebo on moze byt uz stvrdnuty ale tu vrchnu vrstvu treba zotriet. pod nou to bude už hotové.
to sa sice nerobi s odlakovacom, ale s odstranovacom nadbytocneho gelu... mas ho? ak ne odlakovac tiez je v pohode
prosim vas kupila som si lampu na gelove necgty a ked si nanesiem gel a dam do lampi tak aj po 3minutach je meki moze byt chyba v tej lampe
miska: neviem ci si zabudla alebo ozaj nepouziva primer...moze to byt tym...alebo ti gelove nesedia, skus akrylove
ahojte holky.uz par krat som si dala robit k jednej nechtarke gelove nechty a vzdy po tyzdni mi zacali praskat a opadat.najskor som myslela ze si ja nedavam pozor ale ked sa to viac krat opakuje,neviem preco?ona prirodny necht obrusi,odmastni,nalepi typi,obrusi,nanesie gel(2krat) 3min.zatvrdzuje a na koniec utrie(odstrani to lepkave z nechtu.davam si vzdy pozor na nechty,pouzivam pri chemikaliach rukavice a nedrzia.kde je chyba?pouziva nespravny postup,alebo gel...
ineszka: bez ohladu na to, aku hrubu vrstvu gelu das, mala by ti vytvrdnut za tie 3, maximalne 4 minuty...mne to dokonca fungovalo rovnako aj s jednoziarivkovou lampou...kedze predpokladam, ze mas lampu novu, tak chyba v ziarivkach asi nebude...ako sa to prejavuje? teda, ze to nie je vytvrdnute? Myslis tym, ze aj po vytvrdnuti zostava nechet lepkavy> Lebo ak ano, tak to je normalne, tento film mas zotiet tym liehovym cisticom, co si tam mala isto pribaleny...inak ma uz nic nenapada... :-(
huhu: dakujem welmi pekne za radu.. no mám 4 žiariwkowú.. ale nejako dobre mi to netwrdne.. teda možno som dala wiac gélu.. uwidíme nabudúce.. eče raz dakujem..
ineszka- podla toho aky mas gel a aku lampu.. ak ma 4ziarivkovu, staci na dve tri minuty dat vsetky prsty dnu, lebo teda po jednom, podla toho ako si robis nechty, gel ti vytvrdne za 2 az 4min (zelezi aj od gelu ) , a ak mas 1ziarivkovu 9w, tak rozhodne dlhsie.. 4ziarivkova setri cas, hlavne ked je sa automaticky vypina po 2min napr, nemusis sledovat cas na hodinkach, ze kolko minut uz uplynulo...