Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

majly11

babulky poradte mi prosim mam nakupene veci na gelovu modelaz postupne so si kupila lebo tym sadam nejako neverim a eniinails maju dost predrazene ale samozrejme kvalitne a na celu sadu som hned nemala .ale chcem sa vas opytat ci mi nevie niekto poradit ci mi gel stvrdne aj cisto len pod nocnou lampou s uv ziarovkou.zatial nez na normalnu budem mat.ci to niekto skusal

queen.emka21

ahojte kocky. poradte mi prosim ako si mam nalakovat alebo vyzdobit gelove nachty na promocie. budem mat ciklamenove saty cele pokryte ciernou krajkou. nechcem ist nejak vyrazne, ale ani klasicku francuzku nechcem. co by ste mi poradili?

Stelka

Caute baby!
Viete mi poradiť dáku dobrú manikérku,ktorá by mi spravila kvalitné gélové nechty v PIEŠŤANOCH??

frnka

ahojte Baby,

chcela by som si kupiť lampu na gelove nechty, nechcem to robiť profesionalne iba pre domace pouzitie. Podla akych kriterií by som si mala vyberat?

vopred dakujem

petka333

33milasik33 a aku mas lampu? lebo v niektorych lampach (napr. 4 ziarivkovej) byva na tom dne nalepena ochranna folia tak sa pozri či ju tam nahodou nemas nalepenu. Mozno aj preto sa ti zda ze to nieje dobre vytvrdnute