Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

queen.emka21

gioia ja som si odtial objednavala peciatky na nechty, gel som si objednavala s nechtovyshop.sk a brala som si ignails. no kolko ludi tolko znaciek gelu. jedni povedia ze je zly, jedni ze je dobry. mne vyhovuje, ale profesionakly ti poradia viac.
inak s oboma donaskami som bola spokojna

gioia

Zdravim vsetkych, chcela by som sa opytat ci mate skusenosti s nakupom z nikashop a ktore znacky gelov vyuzivate... nasla som tam nejake lacne, znacky LINA ale ktovie ake su... viete poradit??

bibianna

tinacvoky- dobre odmastit nehet zaklad, zdrsnit, primer, a dobre nanadat gel-nedotykat kozicky a obalit tip aj po stranach aby nepukal.
maily- take nieco nejde. ved lampy nie su zase take drahe. kup si jednoziarivkovu na /////////// je za 25e.
emka - cyklamenove spicky - alebo aspon podobna farba . prip. biele spicky so zdobenim tejto farby.
frnka- hlavne vyberaj v normalnych nechtovych obchodoch aby si nemala problemi s reklamaciami a pod. ziadne aukcie ani nic podobne. a ked budes kupovat v normalnom nail shope tak tak je dobra kazda lampa aj ta najlacnejsia.

timuska

Ahojte baby, chcem sa len spytat ako si zhanate zakaznicky. Teraz mam prazdniny a brala by som viac zakazniciek ale neviem ako ich nalakat. Mam inzeraty na nete ,ale to nieje az take ucinne. Dakujem

tinacvoky

ahojte mam k vam malu prosbu poradte mi mam gelove nechty a po dvoch dnoch sa mi spravia biblinky a prasknu co mam robit k tomi poradi dakujem pekny den

tina cvoky

caute kto mi poradi mam gelove nechty a stale po dvoch dnoch mi prasknu kto mi povie v com robim chybu dakujem

Simuska

Ahojte baby,obchodujem z gelovymi nechtami a sadami..Sadi mame velmi bohate v sortimentoch..Napriklad taka zakladna sada ktora obsahuje vela gelou,pilnikou atd +pomocky na art design taku mame za 2500Sk..Potom mame aj vetsie sady uz pre profesionalky..napiste mi na e-mal ALYCIA131@azet.sk a odoslem vam fotky a ceni sad...ahojtee

vločka...

ahoj maily

stvrdne ti to vonku ked krasne svieti slnko, lebo to su uv luče, trva to mozno dlhsie, skus aspon 15 minut :D ale tam to stvrdne

petka333

majly tak taketo niečo sa ti asi nepodari:) teda aspon som to neskusala....ale ved 4ziarivkova lampa stoji cca 30eur a to je zaklad nato aby si mala gelove nechty