Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

ewinka

ja mam taku mozno aj hlupu otazku: aky je rozdiel medzi primerom a ultrabondingom??? na primery pise: sluzi k odmasteniu a dezinfekcii nechtu zarucuje dokonale prilnutie gelu..... na ultrabonde pise:zvysuje prilnavostgelu, aplikuje sa po nalepeni tipu....mám dávat teda obe???vcera som si robila nechty prvýkrát... a pouzila som iba primer :)a este mam jednu otazku: ake byy mali byt nechty ak ich spravim, take leskle alebo matne??lebo ja mam matne... ale ked sa dobre pamätam, pri jednej kocke ktora mi nechtiky robila boli leskle peknee :( co mam pozit teda este??? DAKUJEEEEMMM pekný den

eleonora

nelina podla mna su najlepsie a pritom su za dobru cenu v nikashop.sk tipy super ultra slim. su strasne kvalitne (myslim ze kazda z vas musi suhlasit) a mas v nich dokonca 12 roznych velkosti to nemas nikde inde. skus neolutujes
katuska tak tak treba nechat dobre zaschnut. a potom pretriet po jednom mieste iba jeden krat a netlacit na stetec. az ked ti zaschne jedna vrstva priesvitneho gelu mozes dat ked chces aj druhu.
timuska nemozes urobit nic viac ako si davat inzerat. prip. su urob nejaku stranku take blogove su aj zadarmo a daj si niekde reklamu. niektore nailshopy ich robia- ako nikashop alebo sem alebo si to popis v profile na kdejakych chatoch atd

nelina

ahojte dievcata,
dva tyzdne dozadu som dostala certifikat na gel.nechty,zatial robim nechty len kamoskam a sebe.kazda zatial chcela franc.spicky,pouzivam ich od f.lamoure,su super,pracuje sa s nimi vyborne,ale tato firma nema v ponuke klasicke typy.viete mi poradit,ktore su najlepie,aby drzali,boli pruzne,nechcem zbytocne objednavat od roznych firiem.mate skusenosti s klasickymi typmi od inginails?dakujem za odpovede.

petka333

katuska.to treba tu vytlačku na tom nechte nechat dobre zachnut a lepsie je to pregelovat nejakym finish gelom alebo dat viac priesvitneho laku aby sa stetec toho nedotykal a nie moc krat pretierat. ale ak by si chcela dam ti jednu dobru radu:)

katuška.to

Ahojte chcela by som sa ešte spýtať že keď použijem platničku tak keď to idem zalakovať priesvitným tak sa mi to rozpije :-((
Ako to robíte aby sa to nerozpilo??
Ďakujem

katuška.to

Ahojte
Chcela by som sa spýtať či má niekto z Vás skúsenosti s gelmi Eniinails.
Dakujem za každú odpoveď

evaeva

gioia: ja nakupujem v nikashope uz asi pol roka a som tiez spokojna. myslim ze budes aj ty. su velmi ochotny aj poradit a neprilo mi nikdy nic od nich co by som musela reklamovat. co ja na taketo veci mam dost smolu. cize obchod ma u mna plus len konkretna znacka Lina. no hmm asi tak ze kedze je taky lacny nemoze sa nejak vykukovat kvalitou, ale nemyslim si ze modelacia s nim je zla a mne sa nelamal.aj ked ja som ho skusala teraz na jar :)akoze pre tych co si nemozu dovolit drahsi gel je to ok.vzdy lepsie ako nejaky gel z quelle atd. minimalne moze zostat na miesanie s glitrami ked nesadne :)

Lusytta

gioija: z nikashopu som este nekupovala a Sinu som mala...velmi dobre sa mi s tym gelom pracovalo, ale ja som ho mala v zime a nechty mi odletovali a odlamovali sa jeden po druhom...teda kvalita minusova, minimalne na zimu...potom som sa ich zbavila, skusala som to len raz a len na sebe ( a mne teda drzi vsetko! ) takze neviem ci je to ich vseobecna vada alebo praskali len preto ze mrzlo a obsahuju vela vody...za seba poviem ze uz by som to neriskovala