Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

petka333

azucena tak pred modelaciou natri nechty ultrabondom - to je na prilnavost gelu a kedze čiry gel nemas tak davaj ten ruzovy a čo som ti pisala o jemnom pilniku tak to je ten blok a tipy aj gilotina sa ti zidu ak sa ti časom nejaky tvoj necht zlomi tak aby si tam nemala roznu dlzku nechtu, vyrovnas to tipom....a po cca mesiaci si rob doplnanie to znamena ze spilis pilnikom gel a znovu budes gelovat...

azucena100

petka333, strasne moc ti dakujem za radu, vyskusam, posielam ti kopiu tej sady co obsahuje- je to jednofazovy system ako si hovorila, su tam aj tie tipy a gilotina , no to ja nepotrebujem, ked to chcem len na svoje nechty

Sada obsahuje:
-UV lamapa 1 žiarivková
- UV gél - Extra pink soft 5g
-UV gél - Extreme white 5g
-Ultrabond
-Gilotína
-Pomarančové drievko
-Pilník profesionál 100/180 s červeným stredom
-Blok biely 180/180
-Modelovací štetec na gél č.6
-Lepidlo na tipy 3g
-Cleanser 100ml - čistič gélu
-Tipy Euro 2200 box 100ks

petka333

azucena100 neviem ake mas k tomu gely či jednofazove alebo dvoj.. ale ak mas zakladnu sadu tak asi jednofaz. takze postup:
-nejaka dezinfekcia - treba mat čiste ruky..
1. zatlač si kozičku
2. ak tam mas cleaner (odmastnovač) tak si tym očisti nechty
3. obrus si povrch nechtov jemny pilnikom a opät utri cleanerom (nechty by mali vyzerat matne)
4. ak tam mas niečo ako primer tak nim natri nechty
5. tenka vrstva gelu na nechty daj si tam napr. to FIMO atd
6. daj zatvrdnut do UV (2-3min)
7. opať zageluj a daj do lampy
8. cleanerom utri vypotky (ten gel je lepkavy ked vytiahnes ruky z lampy to su vypotky tak treba utriet nechty)
9. opat jemny pilnikom (ako na začiatku) obrus nechty aby ten gel bol hladky a rovny
10. na nechty daj nejaky lesk, bud tenku vrstvu gelu, alebo mozno tam budes mat nejaky finish gel a pod
11. daj do lampy
12. utri nechty
13. osetri kozičku olejčekom

keby viem presnejsie ake tam mas gely a ine veci tak ti poradim lepsie
Ak mas otazky napis:)

azucena100

ahojte kočky. Našla som tu tuto rubriku na temu gelove nechty, tak skúsim napísať, možno mi niektorá poradíte. Som absolutny antitalent, v živote som to nerobila, ale teraz si chcem robiť tie gelove nechty, ale len sama pre seba, veľmi sa mi páčia tie fimo ozdobky, a glitre, nitky... no bez toho gelu to strašne odstáva. Tak by som to chcela skúsiť s tým gelom, ale nechcem umelé nechty či tipy, chcem si len aplikovať tie ozdobky a dať na to gel... dá sa to robiť aj takto? a aký je postup toho dávania gelu, len taký jednoduchý domáci postup keby mi niekto poradil. Objednala som si nejakú základnú sadu s uv lampou 1žiarivkovou, tie gely a produkty čo k tomu treba, no neviem nič k tomu. A ešte jedna otazočka, po akej dobe si to môžem dať dolu, a znova zmeniť napr. ozdobky...? Budem strašne rada ak mi niekto odpovie. Ďakujem

petka333

MOMENKO, MAJA2, NELINA, KATUSKA.TO ale aj ostatne baby ak sa chcete lepsie poradit ohladom gelovych nechtov tak navstivte stranku dama.cz, su tam kočky zo slovenska ktore robia gelove nechtiky a moc rady poradime.....ale pozor, mozte na tom zostat zavislé:))

maja2

Robim si sama gelove nechty uz vyse pol roka. Niekedy som to prehanala, ked sa mi nepacil vzor, chcela som zmenu, tak som si ich zvykla robit castejsie. Minuly tyzden, v ten den ako som si robila dorabku, asi 10min nato, ma zacala svrbiet kozicka okolo nechtov, mierne opuchla a na druhy den, ako som si to skrabala, sa mi vyhodili pupence. Predvcerom sa mi to objavilo na dlani aj prsty mam tym jemne vysypane. Prosim, nestretol sa uz niekto s niecim takym. Som zufala, vyzera to tak, ze mam alergiu a nebudem si uz moct robit gel. nechty :(( Moze byt uv lampa skodliva?? alebo myslite, ze je to v geli. dakujem

sixty

ewinka - bonder, superbonder, primer, ultrabonder atd. je v podstate to iste. niekedy je ten rozdiel ze niektore obsahuju dezinfekcne a odmastujuce zlozky. co podla mna nie je dobre odmastovat by sa malo zvlast pripravkom- lebo tieto zlozky sa trochu biju a maju lepsi ucinok ked su kazdy zvlast.
nelina pokial viem tak maju postovne 250sk co je dost na to ze tam nie su nejake zazracne ceny. v nasich slovenskych nail shopoch su uz dobre ceny. treba len najst tie spravne.

momenko

chcela by som poradit...kde by som si v BA mohla ist urobit kurz na gelove nchty...mam skoro 16.....a ete cem poradit kde by som si mohla kupit kvalitne gely a nechty a vsetko potrebnu na modelaciu gelovych nechtov ....dakujem :) ozvite sa na moj mail :) monika.hrusovska@centrum.sk ....dakujem moooc :)

nelina

dik za odporucania,urcite si to pozriem,inak na ceskej stranke modelaznehtu.cz maju super vyber vsetkeho, perfektne akcie,sice postovne je 200Kc,ale pri vacsej objednavke sa to oplati.ja som si tam nakupila farebne tipy lamoure a ine veci,su fakt vyborne a za super ceny.tuto stranku odporucam.