Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

bibianna

maji a este by som ti poradila nakupuj vsetko hl. gely a tekute prostriedky na normalnych nechtovych shopoch. ziadne bazos ako sa tu spomina, ani aukro ani nic podobne. predava sa tam sami bordel a potom sa stretnes s takmyto niecim.

bibianna

debora jasne ze nevydrzi treba bud pregelovat alebo preakrylovat-najhrubsia vrstva zvany c obluk ide cez tu prebrusenu cast aby pevne drzalo :) ked objednas sadu napr. na nikashop.sk tak tam mas aj navod k nej s obrazkami som teraz objednavala netery a podla toho navodu zvladnes celu modelaciu.
maja- zaklad je aj pri castom robeni nechtov neorezavat nechtovu kozicku!!!!! a to plati pre vsetky dievcata. to sa robi iba ked vam fakt odtrca nejaka vysusena. v ziadnom pripade nie ziva. mozete dostat rozne druhy koznej reakcie.a to aj ked si tu kozicku "omylom" zbrusite" co sa casto stava ked sa pouziva pilnik hrubsej zrnitosti. Uv lampa neskodi-ani tehotne ked si robia nechty.gel hmm to co je na slovenskom trhu tak s tym som sa este nestretla ze by bola taka reakcia myslim ze v tom chyba nie je. nepouzivala si skor prostriedky na odstranenie umelych nechtov? tie byvaju agresivne a moze sa to stat-preto treba pouzivat extra mastny krem na ruky pred vlozenim ruk do tohoto pripravku. skus napisat podrobnejsie co a ako si pouzivala posledny cas pred vysypanim ruk.

RnBLady@azet

Ahojte baby..ak by ste mali záujem o lacnú sadu na gélove nechtiky hlavne pre začiatočníčky.. kuknite -odkaz odstránený- ..alebo mam aj ine..napiste

DeboraM

ahoj...chcela by som začať robiť gelove nechty,ale neviem čo všetko na to potrebujem,viem že dostať kúpiť sady aj cez internet.Už som robila nechty ale len umelé bez gelu,vybrúsila som skok aby to vyzeralo lepšie a hladšie,ale ono to dlho nevydrží.Kto sa vyzná,každú radu privítam...ako začať moj e-mail DeboraM@azet.sk

petka333

azucena, doplnanie si musis robit aj na svojich nechtoch lebo casom ti ten gel vyrastie a keby nedoplnas tak sa ti bude olupovat a ozdoby si mozes menit pri doplnani ale nechty si mozes lakovat a odlakovavat kedykolvek len musim pouzit bezacetonovy odlakovač

jully

Ahojte... Neviete niekto prosim o nejakom kurze na gelove nechty v v BB alebo okoli? Vsetky co som nasla, boli v BA, co je pre mna dost daleko... Prosim pomozte mi niekto ak viete...:) Dakujem....:)

lienka27

milé damy ja mám gelové nechty uz druhý rok a som s nimi spokojna Robit s nimi mozem tak ako aj so svojimi kratkymi Dlzku si u svoje známej urcujem sama a takzie to ako nechty majú vyzerať Ak máte nejakú reakciu na pokožke po urobení gelových nechtov mali by ste to oznamiť svojej manikurantke alebo ist ku kožnej Je to fakt dobra vec a nemusíte sa báť ze vaše ruky sú skarede

azucena100

veľmi pekne ti ďakujem peťka za rady, si fakt zlatá. A ešte ak ťa nebudem otravovať, lebo fakt som z toho trocha mimo, to doplnanie musím robiť aj keď nebudem mať tipy ? A ked si budem chcieť zmeniť ozdoby na nechtoch, tak po akej dobe si to môžem dať dole, a znova dať iné? A ako si to vlastne ten gel dám dole?