Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

Karoline25

katuskaTo
Ahojky, ja tiez používam rozlicne značky, inu mam jednofazoveho gelu a na biely gel na francuzku mam tiez z inej firmy, a nemam s tym ziaden problem, vôbec sa mi to neoliepa.

Karoline25

Ahojky, chcla by som sa opytat, ci uz niektora skusala 3g gel, a ak ano, tak ci praca s nim je narocna, a ci nahodou neviete o nejakej stranke kde ho zoženiem za lacnejsie.

katuskaTo

Ahojte chcela by som sa spýtať či sa dajú kombinovať rôzne značky gélov- myslím tým že mám inú značku jednofázového gélu a inú značku bieleho na francúzsku špičku. Nebude sa to trochu byť alebo odliepať???

A aké máte skúsenosti so značkou Enii??

Ďakujem za každú radu :-)

Leonora

Chcela by som si at gelove nechty, vzhladom na to, ze tie moje su okusane chcem sa opytat aka dlzka misi byt na to aby sa vobec dali nechty dorobit?Dakujem

maja2

emka, neviem ci by to mohlo byt z nejakeho prostriedku....mna ti to hned zacalo svrbiet okolo nechtov ako som skoncila dorabku a zintenzivnilo sa to ako som si menila ten vzor, co som ich na druhy den brusila a davala znova pod lampu, ked som nanasala ten vrchny lesk ... vyzera to ako podkozne pluzgieriky...ale vystupia len ked si to rozskriabem, same od seba sa neukazu. uvidim, ak mi to prejde ..ak :).. tak mozno skusim este jednu dorabku, dufam, ze sa cela nevyhadzem :))

queen.emka21

maja2: ahojky, tie pupenceky co opisujes, sa mne sobne robia z puru. tiez mam gelove nechty a mam tie pupenceky, ale to je isto z Puru, alebo Jari, proste z nejakho prostriedku, teda aspon v mojom pripade. aj zo siloniek sa mi to zvykne robievat. nerobila si s nejakymi prostriedkami cisticimi? viac ako obvykle? ta alergia sa mi velmi nezda......ale kto vie

maja2

...a zabudla som napisat, ze kozicku nestriham, len zatlacam....obcas sa stane ze zpilnikujem aj kozu okolo nechta :) inac tie pupence som mala na kazdom prste ... a dakujem bibka, ze si napisala :)

maja2

bibianka, na kvalitny material si dost potrpim, pretoze robim nechty nie len sebe, ale aj mojim znamym....pouzivam znacku IBD, kvalitnu 4 ziarivkovu lampu...akurat odstranovac gelu mam od enninails, no nemyslim ze je to v nom. naposledy ako som robila dorabku sa mi nepacil vzor, tak som na druhy den zbrusila vrchnu cast (vrchny lesk), premalovala, znova dala vrchny lesk, strcila pod lampu a vyprvokovalo mi svrbenie este viac, preto som myslela, ci to nemoze byt aj z lampy. Uz sa mi to ustalilo, len vcera vecer ma znova akosi zacali svrbiet ruky a na niektorych miestach sa mi to zasa objavilo,,,,len tak jemne...fakt tomu nerozumiem, lebo som sa este s takym niecim nestretla, zeby mal niekto aleriu na gelove nechty :)..mozno budem prvy pripad :))

evaeva

bibi aj ja si myslim to iste. raz som si takto kupovala lampu a reklamaciu ked som chcela dat tak dovidenia. ja uz najradsej nakupujem v normalnych internetovych shopoch na nechty vsak aj tak su tam uz super ceny a vyber, uz neriskujem ziadne bazareee