Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
to nie je klasicky akryl. to sa len tak vola ze akrylicke farby. je to tuba s farbou kt. si vzdy vytlacim a so štetcom na zdobenie ci kratkym dlhym alebo perom zdobiacim vyzdobim nechty. potom to pregelujem, dam top gel alebo aspon top coat ako kedy zalezi co a ako zdobim. ja vzdy nechty zmatnujem a potom nazdobim vsetky ozdoby potom lepsie chytaju tak ja aj pri tychto farbach zmatnim nehet, nazdobim farbou a kde cim a potom dam top gel.
bibianna
A drzi ten akryl na gele???
A čo sa tyka tych akrylických farieb, tak to su prasky??? lebo s akrylom nemam ziadne skusenosti tak neviem aky tam je princip pouzivania
karoline - no ak mozem poradit tak 3D gel mozes uplne v pohode nahradit akrylickymi farbami. ja som skusala tie z nikashopu lebo maju take mega balenia 75 ml a iba za 4,90. vlastne mam iba cerveny ale dobre sa mi s tym zdobi a je cenovo uplne super na to ake velke ma balenie. ja uz ho mam vyse roka a este ani polku som neminula.pri tom pouzivam casto.vydrzia ti dlho taketo farby.neni ani nahodou nejaka priesvitna -normalne syta farba.vidis objednam najblizsie nejake aj tak teraz vela zdobim.
bibianna .
mala som namysli 3D gel, urobila som preklep
petka333 ano mala som namysli ten 3D gel, urobila som preklep :-) no ved prave, tam som to nasla, a prave preto by som chcela nieco lacnejsie na zaciatok, kym sa s tym naucim pracovat
enii som jeden cas pouzivala nie je zly. ale taky lion cosmetics je lacnejsi a je podla mna lepsi. samozrejme ak neratam NSI, ibd.... a od expa nie je nic extra. iba ak ten krici- kamuflazny gel. ma pekny odtien.
leonora-nechty si mozes urobit na hocijaku dlzku. pri okusanych sa nedaju lepit tipy preto sa pouziva sablona.
Katuska To gely sa mozu uplne v pohode kombinavat aj cistic gelu mozes mat uplne inej znacky. ja mam z kazdeho rozku trosku nieco chcem mat kvalitne co je väcsinou drahe tak kupim taku znacku a nieco ako cistic gelu moze byt aj lacny atd.aj top gel iny aj biely gel iny mavam. a nemala som s tym nikdy problem.
karoline co je 3g gel? akoze nie je 30g ale ma iba 3g.? alebo co? to je potom to iste.
maja - skus si zakupit kvalitny dezinfekcny prostriedok a striekaj si s nim ruky pred modelaciu a hl. aj material s kt. pracujes - moze sa ti na to vykakat muska, kamoska si nad tym odkasle atd atd to som len dristala priklady ale su rozne moznosti kvoli ktorym mozes mat reakciu.
katuska to,
enni nie je zla znacka, ja mam jednofazovy clear...drzi dost pevne, ale nie je pekny priezracny....taky je mliecny akysi ked vytvrdne...ja pouzivam IBD, je super, enii sa s nim neda porovnat...no je dost drahy a este si dost chvalia expu
Karoline25 moc ďakujem tak teda by v tom nemal byť teda problém tak to som rada :-)
Nepracuje náhodou niektorá z Vás náhodou skúsenosti s gelmi Enii??