Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte. mozete mi niekto poradit ked pouzivate tento gel. on je ako podkladovy ci musim dat este aj podkladovy?
mozete mi nechat odpoved na forume na nikosop.sk? nech nechodim na 5 forumov. dik moc
bettyna, kazdy jednofazovy mozes pouzit na vsetky vrstvy...preto sa vola jednofazovy :))
dakujem Karoline, no chcem sa ešte spýtať na tú značku LION Cosmetics, či má niekto skúsenosti s gelom Premium gel Clear – jednofázový gel s leskom (Modelovací samovyrovnávací priehľadný gél s vysokým leskom. Po vytvrdení zanecháva sklenený vzhľad. Používa sa pri modelovaní nových nechtov, na doplnenie a permanentnú francúzsku a pre prácu s formou. Je možne ho použiť aj ako tretiu fázu na gél bez lesku.
Doba tvrdenia 3-4 min. v UV - lampe.) Môžem ho použiť na všetky fázy, alebo potrebujem aj nejaký podklad?? Poraďte. ďakujem
Ahojte
mozte mi niekto poradit co sa tyka vrchneho gelu s leskom. Kupila som si teraz novy, a pise na nom ze ho staci dat do lapmy na 2 minuty a ze je bez výpotkov, no lenze dala som ho na dlhsie ako 2 minuty a stale je taky lepkavy. Neviem preco mi to takto robi. Može to byt aj lampou??? A poradite mi nejaky dobry vrchny top coat s leskom????
bettyna
ahoj, ja pouzivam gely od SNC, pouzivam jednofazovy, je husty a dobre sa s nim modeluje, ja som s nim velmi spokojna, dobre drzi na nechtíkoch. Cenovo sa pohybuje okolo 30 eur za 30ml. je drahsi ale zase aj kvalitny
ahojte, mohol by mi niekto poradiť, chcem si začať robiť gelové nechty. Kto mi poradí nejaký dobrý jednofázový gél, napr. zn.Lion Cosmetics- ktorý gél by som mohla použiť na celú modeláž?? Poprípade nejakú inú značku. Ďakujem
dievčence neviete mi poradiť kde by som si mohla kúpiť nejakú dobrú knihu alebo DVD o nechtoch, napr.o zdobení nechtov, gelových nechtoch... veľmi pekne ďakujem