Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

queen.emka21

ahoj baby, potrebujem radu. dnes som sa hrala na "opravara" stipcov na pradlo. nie len ze som nic neopravila, ale zlomila som si nechet na palci, ale aj do ziveho. na dotyk ma dost boli. mam si na to robit novy gelovy nechet, alebo ho nechat trosku podrast?????

sany26

Bobecka

Ďakujem za radu, prosím ťa a pod gelovými by sa mi nezničili ešte viac? Mám totiž svoje dlhé a to by mi asi skrátili a spilníkovali. Ide o to, že keď si svoje nalakujem, ten lak drží tak 2 - 3 dni a už sa to olupuje, preto by som to rada spevnila tým gélom.

Bobecka

SANY26
mala som pekne svoje nechty, dala som ich spevnit gelom a polamali sa mi a uz nikdy som ich nemala take pekne, takze bud cele gelove alebo ked ich mas pekne nedavaj na ne gel znicia sa ti,

nickyyy

ahojte.prosim vas, ma niekto skusenosti s necht.sadami z aukro.sk??? chcem zacat robit nechty..poradte mi prosim. mail: nikitka191@azet.sk

nickyyy

ahojte.prosim vas, ma niekto skusenosti s necht.sadami z aukro.sk??? chcem zacat robit nechty..poradte mi prosim. mail: nikitka191@azet.sk

sany26

Spevnenie prírodných nechtov gelom...áno lebo nie? Svoje nechty mám pekné, ale chcem si ich dať spevniť gelom a franc. manikúru, aby sa mi tak rýchlo neolupovali.Kto mi poradí - ako dlho mi to vydrží, nezničia sa mi moje nechty pod gelom? Doteraz som nemala nikdy umelé. Ďakujem za rady!