Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
hm nevedeli by ste niekto co mam spravit s lakom ked sa natahuje?kupila som ho asi pred tyzdnom a uz sa natahuje,zle sa s nim lakuje,pomoze ked donho dam dlakovac??Dakujeeem
mne sa osobne viacej páácia akrylové, su tvrdšie, pevnejsiee...moja volba su akrylovéé...a aj mi dlho vydržali:D..a dala som za ne len 10 ečiek
ajka2 presne tak som to skúšala a keď som išla dať poslednú fázu gélu tak sa mi prášok po vytvrdení roznášal po celom lôžku tak neviem že či to treba potom ešte niečim potrieť .....
drobec007 ak mas na mysli urobit len spicku s praskom, odporucam si natriet gelom len tu a potom to posypat praskom a dat do lampy, potom to opras este stetcom. a nakoniec daj gel na cele nechty.
Uhm čiže stačí keď si dám do nejakej nádobky toho tasha gelu čo používam je to jednofázovy a potom nasypem prášok uvidím podľa toho aké to bude husté?nedá sa nejaká iná metóda iba táto?ďakujem
drobec007: naiesaj si prasok do gelu, potom sa ti neuvolni prasok na cely nechtik
Ahojte mohla by som sa spýtať na celkový postup pri nanášaní prášku na gelové nechty (používam gél TASHA) som začiatočník a keď som to skúšala,prášok sa mi pri konečnej vrstvy gélu roznášal po celom lôžku...
baby na nikashope je nove forum na nasu temu nechtiky. skveleee tesim sa. emka- daj tomu aspon 3 dni a potom sprav