Gélové nechty - výhody a nedostatky

nickyyy19

ahojte.mohli by ste mi prosimporadit ako mam odstranovat gelove nechty??je na to nejaky pripravok alebo nieco?? mojmail: nikitka191@azet.sk dakujem

timka-ke

moni123456: bud si kup riedilo laku..maju to v tych obchodikoch kde maju aj vseliake laky na nechty (je to lacne,taka mala umela flasticka)alebo tam nalej trosku odlakovaču ale to riedidlo je lepsie.kupila sisi pohuzial stary lak alebo ti ostal dlho otvoreny.ahoj ;)

moni123456

hm nevedeli by ste niekto co mam spravit s lakom ked sa natahuje?kupila som ho asi pred tyzdnom a uz sa natahuje,zle sa s nim lakuje,pomoze ked donho dam dlakovac??Dakujeeem

smejo69

mne sa osobne viacej páácia akrylové, su tvrdšie, pevnejsiee...moja volba su akrylovéé...a aj mi dlho vydržali:D..a dala som za ne len 10 ečiek

drobec007

ajka2 presne tak som to skúšala a keď som išla dať poslednú fázu gélu tak sa mi prášok po vytvrdení roznášal po celom lôžku tak neviem že či to treba potom ešte niečim potrieť .....

ajka2

drobec007 ak mas na mysli urobit len spicku s praskom, odporucam si natriet gelom len tu a potom to posypat praskom a dat do lampy, potom to opras este stetcom. a nakoniec daj gel na cele nechty.

drobec007

Uhm čiže stačí keď si dám do nejakej nádobky toho tasha gelu čo používam je to jednofázovy a potom nasypem prášok uvidím podľa toho aké to bude husté?nedá sa nejaká iná metóda iba táto?ďakujem

drobec007

Ahojte mohla by som sa spýtať na celkový postup pri nanášaní prášku na gelové nechty (používam gél TASHA) som začiatočník a keď som to skúšala,prášok sa mi pri konečnej vrstvy gélu roznášal po celom lôžku...

eleonora

baby na nikashope je nove forum na nasu temu nechtiky. skveleee tesim sa. emka- daj tomu aspon 3 dni a potom sprav