Gélové nechty - výhody a nedostatky

nickyyy

Ahojte baby.Prosim vas, je tu nejaka z vas. co robí gel. nechty?? potrebujem poradit, aky gel vydrzi, a kt. je najlepsi...??? prosim piste mail na: nikitka191@azet.sk
dakujem vopred
ahojte

Nail_design

ahojte baby, co sa tyka nanasania gelu na vlastne nechty, je potrebne prirodzeny nechet poriadne prebrusit a hlavne okraje pri kozicke, nasledne oprasit a poriadne odmastnit, potom bude gel drzat na nechtiku...a co sa tyka prasku do gelu, ja to robim tak, ze nanesiem gel na spicku alebo na miesto kde by som chcela mat prasok a namocim do dozicky s praskom, dam vytvrdnut a oprasim stetcom, ak sa prasok rozplyva po nechte dali ste vela gelu, totiz pri tejto metode sa dama uplne tenucka vrstvicka, ja pouzivam na to biely gel, lebo krajsie vynikne prasok. tak dufam ze som vam troksu pomohla..

queen.emka21

co sa tyka trblietok, ja to robim tak, ze si nanesiem gel na to miesto kde chcem mat trblietky, vezmem stetec a nanasam si trblietky na to miesto a potom dam zapiect do lampy..........nasledne ich este minimalne raz prejdem gelom........

lesslie

drobec> hlavne ked potahujes prirodne nechty, nezabudni ich prebrusit, inak gel drzat nebude....a iny sposob nepoznam miesania trblietok dogelu, jedine kupit si uz taky gel s glitrami...

bettyna

drobec007- inak hovoria že nie každému ten gel drží na nechtoch, tak aj ja sa chystám s obavou či mi ten gel nepoodskakuje hneď na druhý deň. A vraj je dôležité to modelovanie c-čka, aj pri poťahovaní prírodných nechtov. Ja zatiaľ zbieram len informácie, a stále som sa k tomu nedostala. No skús ako ti radí queen-emmka, ešte raz to urobiť. Daj potom vedieť ako to dopadne. držím palčeky

queen.emka21

drobec 007: to sa stalo aj mojej sestre ze sa jej vyslovene ten gel zlupal. no pekne si nechty este raz prebrusila, poriadne odmastila a drzia paradne. mozno si jej ich zle odmastnila, alebo si jej dala velmi tenusku vrstvu gelu a pri ohybani nechtu siel gel dole........... skus jej to este raz a uvidis ci budu drzat alebo nie

drobec007

bettyna normálne som jej potiahla gél na jej vlastné nechtíky a dala som jej fialový prášok na končeky a na druhý deň jej vrstva gélu nie celý necht úplne odpadli...

oveckyn

ahojte baby! Som z TT ale uz par dni byvam v ZA,neviete mi poradit kde sa tu da urobit KURZ gelovych nechtov? Diky ,kacka

bettyna

drobec007 : to ako že jej odpadli nechty?? Jej vlastné nechty jej celé odpadli, alebo ten gél sa jej odlúpol, lebo už začínam mať obavy, chystám sa už dlhšiu dobu si sama sebe potiahnúť nechty gelom s ozdobkami a tou glitrovou špičkou, no ešte som to nikdy nerobila, tak sa bojím aby mi neodpadli moje nechty aj mne.

drobec007

ahojte robila som nechty sestranici chcela to potiahnuť gélom na jej nechty a nato dať prášok za niekoľko dní jej všetky nechty odpadli viete mi niekto poradiť prečo???som začiatočníčka a keď som robila párkrát nechty s typmi tak nebol zatedy žiadny problém...