Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Moj mail Vivibaba@azet.sk
Ahojte vsetci prosím poradte mi.Velmi by som chcela začať s gélovými nechtami ale neviem presný postup a ani s akým gélom ich robiť. Sesternica začala robiť živicové nechty, len tak odkukala viackrát ako jej ich robili aj presné veci k tomu a tvrdila že sú lepšie ako gélové.Ale mne sa o týždeň 2 zlomili a ostatné mi začali praskať až som si ich dala dole do necelých 2 týždňov.Preto by som rada začala radšej s gélovímí.Mám kúpené 600 korunové nechty aj ozdoby tak vas prosim pekne o radu.velmi dakujem
moni- ak sa jedna o lak na fm- tak ho skus dat do ladnicky. teraz ked je teplo je lepšie to držat v ladnicke. ak nalejes odlakovač tak ti potom stuhne ešte viac a hlavne ak je farebny môže dostat inu farbu. svetlejšiu. takze riedič na lak je ok.
Ahojte som z Levoce a chcela by som sa opytat kto robi gelove nechty v okoli.Velmi sa mi pacia a chcela by som si dat spravit Dakujem
ahojte máte niektorá skúsenosti so zdobičkami ihla+štetec neviem či si to mám objednať....
mne sa gelove nechety velmi pacia a myslim si ze ziadne problemi by s nimi nemali byt.... ale su lepsie ako umele... :D