Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
kini> tak jednofazovy je taky, co pouzivas na vsetky vrstvy, 3-fazovy je taky, co kazdu vrstvu robis s inym gelom, preto ti odporucam jednofazovy gel, je to jednoduchsie. Ziarivky v lampe 1-ziarvkovej aj v tej 4-ziarivkovej su rovnake, len v tej s jednou trva dlhsie kym ti gel vytvrdne, ja tam davam nechtik na 2 minuty a staci to, tiez mam len 1-ziarivkovu.
Na nechtiky potrebujes:
pilnik
pomarancove drievko, na zatlacenie kozicky
tipy
lepidlo na tipy
gilotinku, ktorou skratis tip, alebo stacia aj kliestiky na nechty
odmastovac nechtov
kefku na oprasenie prachu z pilnikovania
primer, na lepsie prichytenie gelu na tvoj vlastny nechtik, ten treba na 100%
gelik, jednofazovy
olejcek na kozicku okolo nechtika
ak chces navod, tak chod na nikashop.sk, v navodoch ho najdes
tak snad som pomohla :)
baby prosim vas mohli by ste napisat co presne potrebujem, ake pripravky ak chcem robit gelove nechty doma? chcem si kupit sadu, ale ja sa nevyznam v tych nazvoch ze co to znamena a na co to je. vidim ked mi manikerka tobi nechty ,ze co tam dava, ale neviem presne co to je a na co to je. vopred dakujem za odpovede
lesslie- a vies mi povedat aky je rozdiel medzi tymi ziarivkovymi?co povies na Sada UV Gel - Basic s 1 žiarivkovou lampou - 1-fáz. sýstem -na nechtovyshop.sk. ak by si sa na to mhla prosim ta pozriet. a este aky je rozdiel medzi tymi fazami?lebo sa v tom moc nevyznam len vidim ako mi to robi manikerka, a uv gel mi dava v stale ten isty,aj ten podkladovy aj konecny. dakujem ti pekne
ahojte ja by som sa chcela spytat ci ma niekto skusenosti s domacimi nevhtami tzn chcem si kupit sadu na vyrobu gel. nechtov a chcem si ich robit domqa sama...viete mi niekto nieco odporucit? co si o tom myslite? ake gely su najkvalitnejsie??
inak ja som gelove nechty mala a vrelo ich odporucam kazdej ktora ma nechty ako ja tzn male a lamave:(( nechty odkazuju aj nato aka ste cistotna cize ked mozte pre ne urobit viac tak preco nie:))
kini> podla mna je jedno aka je draha, ak chces robit len tak kamoskam tak ti staci 1-ziarivkova...
ahojte, prosim vas je tu niekto kto sa vyzna v tych uv lampach? rozmyslam ze zacnem aj ja robit doma gelove nechty, len tak kamoskam.ja si tiez davam robit gelove a su velmi pekne. tak prosim vas viete mi poradit ohladom tej uv lampy ze aku si zakupit? kt je lepsia a tak..pozerala som na nechtovyshop.sk,tak ak by ste mi odtial vedeli nejaku poradit. neviem ci cim drahsia tym kvalitnejsia? tak baby radte, vopred dakujem
eaveav> ako to ze ti nikto neodpoveda??? ja som odpovedala, teda ale len na tie, na ktore som vedela:))
...