Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
ahojte ma niekto skusenosti s kupovanim gelovych sad na stranke aukro.sk alebo bazos.sk su tam velke XXL sady aj s UV lampov a to po 1500sk a je tam toho dost az vela by som povedala je to lacne preto neviem ci budu aj kvalitne dakujem za odpoved :-)
anna5565 - ja osobne robím trojfázovo, je lepšie mať podla mna podklad, stavebny, ten brebrusiť a na to lesk ako 3 fazu
skuste svoju jedinecnost doladit -odkaz odstránený-
lesslie- pomohla,dakujem si zlata :-)
Ahojte kočky. Založila som tému Stamping skôr, než by som sa presvedčila, že už tu téma o nechtoch je. :)
Zaujímalo by ma, či je veľký rozdiel v kvalite medzi zn. KONAD a inými (napr. INGINAILS)? Kdesi som čítala, že lacné pečiatky fungujú rovnako ako tie drahé. Je potrebné používať len špeciálne laky určené na stamping alebo to funguje aj s klasickým? A ešte niečo. Našla som pečiatky Konad myslím, že v dobrej cene na mimibazar.sk (má ich pani s ID 32597). :)
ahojte chcem sa opitat aky je rozdiel medzi jednofazovim systemom, dvojfazovym systemom alebo trojfazovym systemom?ktory je najlepsi?
Ahojte, robím si nechty sama doma asi rok. Používam gely z Tashy a ostatné veci z leanails.sk
Chcela by som vyskúšať akrylgel, len neviem ktorý je dobrý. Neviete mi poradiť.
Dakujem
affeda:Ahoj, dovolujem si ťa osloviť a ponúknuť profesionálne
produkty na nechtovú modeláciu v systéme UV GEL a AKRYL za velmi dobré
ceny, Kurzy a školenia Nail ART, AKRYL SYSTEM a GEL SYSTEM. Viac info na www.silcare.sk alebo silcare@silcare.sk
Ak sa potrebuješ zdokonalovať alebo naučiť sa nové metody v oblasti modelovania nechtov, najlepšie je urobiť si kurz pre začiatočníkov, príp. doškolovací.
ak máš záujem, ozvi sa.
Využite možnosti zliav a vzoriek na vyžiadanie.
oveckyn:Ahoj, dovolujem si ťa osloviť a ponúknuť profesionálne
produkty na nechtovú modeláciu v systéme UV GEL a AKRYL za velmi dobré
ceny, Kurzy a školenia Nail ART, AKRYL SYSTEM a GEL SYSTEM. Viac info na www.silcare.sk alebo silcare@silcare.sk
Využite možnosti zliav a vzoriek na vyžiadanie.
07natuska> nikto ti nepovie presne ktory je najkvalitnejsi, ved karda sme spokojna s nejakou inou znackou, skus ktorukolvek s primeranou cenou, a uvidis ci potrebujes lepsi, alebo ti staci aj lacnesji...