Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Klaudia35:Ahoj,dakujem,ale toto som vyskusala(tenku vrstu som dala "zapiect"na 3-4 min.,ked som ich vybrala, boli este nevytvrdnute, tak som gel na nechtoch este pretrela len stetcom, na ktorom bolo trosku gelu)..dala som to zas pod lampu na cca 4 min.
Lampa je nova, skusala som ju aj nechat dlhsie svietit, nech sa trosku zahreje, bola potom dost tepla, tak dufam, ze nie je v nej problem alebo s tym mojim gelom, ktory mam.
mililiku: predpokladám, že lampa je nová, takže v žiarovke problem nebude. skus natrieť 2 tenke vrtsvy za sebou a každú zapiecť po 3 minuty a až nakoniec zotrieť vypotok
lesslie: No to máš pravdu, že jednofázový možeš použiť trojfázovo, ale tým si neodpovedal na rozdiel medzi jednofázovým a viacfázovým gelom. Pokial ja viem, jednofázový požeš použiť bez podkladu, rovno modelovať a prebrusiť a miesto lesku len zmatnniť a dať lak-lesk
kini: ahoj! Ja mam lampu jednoziarivkovu, ked si pozries na tej stranke nechtovyshop, tak je hned prva (1 ž. Lampa UV - ENF 1 ks žiarivka zadarmo ). Momentalne je v akcii. Som s nou maximalne spokojna. Nemala som s nou ziadne problemy. Inak aj v profesionalnych studiach som ju videla uz zopar krat. Takze ja ti ju vrelo odporucam:-)
. Nanášanie tinktúry alebo gélu
Prípravok na odstraňovanie kožtičky okolo nechtového lôžka, zhrubnutú kožtičku so zádermi vyhladzuje a zmäkčuje. Tinktúru nanášame vo veľmi tenkej vrstve a potom ju dôkladne vmasírujeme. Naviac veľmi príjemne vonia.
neobhrýzajte si nechty
Ahojte.
Viete mi prosim poradit???
Kupila som si sadu pre zaciatocnicky na prirodne gelove nechty aj s UV lampou.
Postup bol klasicky(odmastit-primer,naniest gel tenka vrstva..."zapiec" na 3-4 min. ako mi odporucal dodavatel vyrobku),ale gel nie je dobre "zapeceny" este sa lepi a odporucal mi nadbytocny gel zotret bunicinou a odstanovacom gelu- cele mi to samozrejme zlezie dole-ostanu mi tam len nejake zbytky na boku nechtu.
Viete mi poradit v com robim chybu, alebo v com by mohol byt problem...???
Dakujem.
klaudia35> tieto tri vrstvy sa robia aj jednofazovym gelom, rozdiel je len v tom, ze nemusis kupovat tri rozne gely a staci ti len jeden jednofazovy :))
luculiiik> tak podla mna je jedno aku znacku stampingu mas, ja som nasla platnicky u cinana aj s peciatkou a funguje to rovnako ako konad...lak pouzivam obycajny, len musi byt redsi, vtedy sa mi robi lepsie, len farba laku musi byt intenzivna, aby to bolo vidiet