Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

lesslie

kini> ak sa ti nechce tolko pilnikovat, kup si line out pripravok, natries prechod ten zmakne a lahsie sa pilnikuje...

mililiku

Ahojte,
nemate pre mna nejaku radu???
Ako postupujete vy, ked robite gelove nechty na prirodne...???

zuzanama: zabudla si na mna??? :(

kini

17miruska17----
:-) ja som si ju objednala,vcera mi dosla a hned som aj mame robila nechty :-)
chcem sa ta spytat ze priblizne kao dlho tam treba nechavat prstiky, ci nevadi ak to tam necham dlhsie, ptetze asi po cca 2min bol ten gel taky lepkavy,mozem to tam nechat dlhsie?

baby a to co mi nejde je spilnikovanie prirodz nechtu s umelym, ten prechod medzi nimi.nikto mi postup nevysvetloval len tak co som odkukala od mojej manikerky.jeden necht pekne ide, druhy tazsko, a potom som z toho unavena ze uz sa mi zdobit nechce.
ale inak mamine sa nechty celkom vydarili, okrem mensich chybyciek, ale tk na prvy krat a bez kurzu..tak zatial spokojna,prax robi svoje....len to pilnikovanieee :-(
prajem pekny den

voom

ahojte,
uvazujem o tom, ze by som zacala robit gelove nechty. ak mozem, chcela by som sa spytat, Vy ktore to robite uz daky ten cas, ale aj tie, ktore len zacinate - kde robite gelove nechty (doma, u zakaznicky, alebo v salone), a kolko mate denne asi zakazniciek. a ci prevazne doobeda, alebo po obede.
potom by som sa chcela spytat, kde by ste mi doporucili si urobit kurz na gelove nechty, aby som to nasledne mohla vykonavat na zivnot. za Vase odpovede vopred dakujem

LeaNails

Srdečne vás pozývam na moju stránku -odkaz odstránený-, kde nájdete značkové laky z USA China Glaze, nechtové pomocky, zdobiace pečiatky a laky na pečiatkovanie

RnB

Anna6655 ahoj ..na aukre by som ti rozhodne nedoporucovala su tam LACNE SRACKY..tiez som odtial kupila sestre..fakt ze je to riadny humus,,ziadna kvalita..len cinske vyrobky..Moja kamosky mamina je profesionalna manikerka..a od nej som si kupila jednu sadicku za 87Eur..a neviem si ju vynachvalit..je perfektna..myslim ze ma este zo 2 tie sady..ak by si chcela ozvy sa mi na RnBLady@azet.sk a poslem ti aj foto

Sesinka

Baby poradte mi..Robim uz pol roka gelove nechty..skusala som uz gely od SNC a potom od STAFF Cosmetics ...chela som vyskusat nejaky iny pretoze od toho SNC sa mi po 3dnoch na nechtoch odlupoval gel od kozticky nechtu..myslela som si ze je problem v nekvalitnom gele potom som skusila od STAFF a uz mi to menej praska ten gel pri kozticke ale aj tak stale..tak mam pocit ze je problem asik vomne..tak neviem poradte mi kto ma skusenosti..dakujem

lesslie

klaudia35> ano, tak je to, 3 fazovy musis pouzit danym a predpisanym sosobom, inak to nefunguje a 1 fazovy mozes pouzit ako jednofazovy, teda hned modelovat, ale aj ako 3 fazovy, spravit nim 3 vrstvy :)

mililiku

zuzanama: Super, bola by som rada keby sa ten "hacik" dal vyriesit :)
To by ma nastvalo, keby to nakoniec nefungovalo. Stalo ma to dost penazi a v nazve vyrobku sa pise ze Easy- uz som sa zacala obavat, ze az take Easy to nebude :))
Dakujem zatial :)

zuzanama

mililiku, viem v čom je asi problém, ale teraz idem do práce, tak sa ozvem popoludní, alebo ku večeru. Mám tam časopis s presným postupom, ako sa to má robiť, tak napíšem.
Ty píšeš:
Kupila som si sadu pre zaciatocnicky na prirodne gelove nechty aj s UV lampou,
pravdepodobne si kúpila gel na prírodné nechty a tam je trochu iný postup, alebo ani nie postup, ale niečo je tam inak.