Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
baby viete mi poradit aku bielu farbu mam davat na spicky ked robim francuzsku? lebo to co mam ja nie je taky ziarivy biely. keby ste mohli pradit z nechtovyshop.sk - odtial chcem objednavat aj ine veci. dakujem
zuzanama: ved to je v pohode, ja som ti fakt vdacna za aku-taku radu.
Asi som od toho ocakavala prilis vela a naozaj, ze to bude take Easy.
Neviem, nevyznam sa v tom, ale ten moj gel je myslim jednofazovy.
Pozri si: d-nails.sk
Sada na prírodné nechty - UV lampa zadarmo - Gold edition je tam jedina hned dole na hlav. stranke.
MIliku, ja neviem aký máš ten gel , na nete som našla akýsi pre začiatočníkov a ten bol asi jednofázový. Ja som písala asi o trojfázovom, konkrétne Astra nails na prírodné nechty, tak potom sa v tom vyznaj. Možno sa ti ozve ešte niekto iný, kto sa v tom vyzná, hoci si myslím, že gel na prírodné nechty sa asi ešte málo používa, je to novinka na trhu.
zuzanama: Dakujem ti velmi pekne za vycerpavajucu odpoved :)
Hmmm...narovinnu som zaciatocnicka,netusim co tie vyrazy znamenaju, ale nevadi.
Skusala som to zatial tri-krat, z toho sa mi raz podarilo, ze mi ostal ten gel viac na nechte, ale neviem ako som postupovala.
Uvidim mozno skusim este raz, ked vravis, ze by mal byt gel lepkavy, tak.... asi som mozno urobila chybu- no neviem.Zober si ,ze to bola sada pre zaciatocnicky, tak si myslim, ze ked by nieco bolo treba k tomu, tak by to minimalne spomenuli v pribalenom navode na pouzitie=marketingovy tah (viac by zarobil predajca).
Ci nie???
Vyskusam a dam vediet ako som dopadla.
mililiku, prepáč, včera som zabudla ten časopis, v ktorom som to čítala, v práci. Našla som to v časopise Absolut look číslo júl/august 2009.
Ide o to, že tu ide o modeláciu na prírodné nechty, tak zrejme tie gély sú iné, ako klasika. Píšu tam, že po nanesení Base Gelu vložiť do UV lampy na 2 min, nezotierať lepkavosť. Potom aplikovať Camouflagr gel, zase na 2 min do lampy, nezotierať lepkavosť. Potom naniesť Extra White Gel na špičku (ide o francúzku manikúru) ešte na tri min do lampy nezotierať lepkavosť. Potom naniesť stavebný gel s vysokým leskom Perfect Reffil Gel, ktorým modelujete stavbu ( jemný harmonický c oblúk) nakonieccelú ruku do lampy na 4 min
A teraz: Zotrite lepkavosť čističom, v prípade nutnosti, (zatečenie gélu na necht. kožtičky, nerovnomerný c oblúk) odstráňte nerovnosti pilníkom, vyhlaďte hubkou, penovým pilníkom a naneste tenkú vrstvu Perfekt Top Gelu. Polymerizujte v lampe 4 min. Zotrite lepkavosť čističom.
Ja sama gélové nechty nerobím, ale v tomto časopise, ktorý mám pre iné, je tam toho o nechtoch toľko, že ma to začína zaujímať. Tak len dúfam, že ty už budeš vedieť, čo znamenajú tie názvy gelov, Base, camouflage, top atď, ja sai len tuším, nie som odborník a možno máš inú značku, ale myslím si, že to asi všetky značky takto označujú tie gely, ktorý ide ako prvý, druhý, posledný...
Zdá sa, že si neurobila žiadnu chybu, tei gely na prírodné nechty vlastne majú ostať lepkavé. Ahoj, nech sa ti to teda podarí.
kini> ja mam tento, vola sa to tip blender tiez a ten je lacnejsi...
-odkaz odstránený-
ahojte, kto môže prosím poradte,chcela by som sa spýtat, že aký je rozdiel medzi ultrabondom a primeromm.je to asi rovnaké, ale musí byt v tom neaký rozdiel.a ktoré je lepšie.dakujem , je super ked pomôžete.
lesslie
a ten line out je taky drahy? som pozerala ze 7ml za 500sk :-(
lesslie : kedze som si ho kupila teraz, nemam pocit ,zeby bol stary (bol zabaleny a nie je po expiracii).
Ak si myslis, ze si mam kupit gel na umele nechty- vies mi nejaky odporucit???
Znacka-cena- kde ho zozeniem v BA...???
Dakujem.
miliku> kup si gel na umele nechty nie na prirodzene a myslim, ze problem bude vyrieseny...je mozne ze ten gel co mas je stary a zlozky ktore sposobuju tvrdnutie uz v nom nie su...