Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
a ako dlho asi vydrzia bez dorabania.???
no to ma asi kazda nechtarka svoje ceny. co ja chodim k tej u nas tak ta za gelove berie 20€, dorabanie 10€ a kazde piate za polku.
ahojte..kolko asi stoja tie gelove nechty????taka francuzska manikura???dakujem
kini> nooo neviem, ci sa ti to olati kvoli prechodu nechtov...teda aspon mne sa prechod zle robi bruskou, nemas tam taky cit ako pilnikom, velmi rychlo mozes prirodny nechtik znicit...ale zas bruska je fajn namiesto pilnikovania pri prerabke...
lesslie
dakujem skusim .,
a mohli by ste mi poradit, chcem si kupit brusku na nechty, aby som mohla zbrusit ten prechod medzi nechtami, pretoze mi to dost nejde. na nete som nasla taky ametersky za pohode cenu, mohli by ste sa mi na to pozriet a vyjadrit sa co si o tom myslite. na d-nails.sk- je tam taky ze bruska amater, diky moc...cakam na odpovede :-)
lesslie: To s premiesanim ma tiez zrovna dnes napadlo-vyskusam, dam vediet.
A ked to nepomoze skusim iny gel.
Dakujem za radu.
myslela som biely :) ale aj akykolvek iny :)
kini, skus si namiesat do gelu niely lak, mne sa s tym robilo super a je to lacnejsie :))
miliku> skus opatrne gel premiesat pomarancovym drievkom, ale aby ti nevzniklo vela bubliniek...mozno mas molekulz co tvrdnu na spodku a vrch je bez nich...ta sada je v pohode, no skus iny gel...ja pouzivam depae znacku, ruzovy, je akurat husty na modelaciu, a pekne sa leskne...