Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

lesslie

akrylove vydrzia rovnako dlho ako gelove, princip robenia je iny aj kvalita a vydrz priblizne rovnaka ale zalezi na prirodnych nechtoch

mary-anne

tie su tusim aj lacnejsie, len to som si nie ista. ale mari sa mi, ze ano. no to vobec neviem, ako dlho vydrzia. skus si najst tu temu - akrylove nechty, tam hadam napisali babenky svoje skusenosti :)

mary-anne

tam je sposob robenia uplne iny, je to akoby z takeo prasku. nepouziva sa tusim ani uv lampa, ako pri gelovych. a zevraj su pevnejsie.

mary-anne

tak zelam vela stastia s nimi :)
ja s nimi pojdem asi o taky tyzden dva,ale uz pojdu uplne dole vsetky a dam si akrylove.

mary-anne

praveze nie, nechtarka ti ich este skrti uplne na minimalnu dlzku a nasadi ti taky umely a na to nanasa gel.
no ti poviem,ze som nadsena z toho, ale zvykla som si na ne, je to pekne a mna to ani velmi nestoji :D

ssiskaa45

hmmm tak to mas super aspon nemusis minat vela penazi:-)))...a musim mat svoje povodne nechty dlhe aby som si mohla dat gelove.???

mary-anne

tak mne velmi dlho! aj nechtarka sa cuduje,ako mi mozu tak dlho drzat a nepolamu sa :) to zalezi asi aj od kvality tvojich nechtov. ja ich mam robene vo februari a bola som asi len dva ci tri krat na dorabke a stale drzia :)