Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
akrylove vydrzia rovnako dlho ako gelove, princip robenia je iny aj kvalita a vydrz priblizne rovnaka ale zalezi na prirodnych nechtoch
tie su tusim aj lacnejsie, len to som si nie ista. ale mari sa mi, ze ano. no to vobec neviem, ako dlho vydrzia. skus si najst tu temu - akrylove nechty, tam hadam napisali babenky svoje skusenosti :)
a tie vydrzia kolko???su drahsie.???
tam je sposob robenia uplne iny, je to akoby z takeo prasku. nepouziva sa tusim ani uv lampa, ako pri gelovych. a zevraj su pevnejsie.
a akrylove su ake.??,vobec sa v tom nevyznam...
tak zelam vela stastia s nimi :)
ja s nimi pojdem asi o taky tyzden dva,ale uz pojdu uplne dole vsetky a dam si akrylove.
dakujem pekne za info bo sa chystam si ich prvykrat dat tak som bola zvedava.-)))
praveze nie, nechtarka ti ich este skrti uplne na minimalnu dlzku a nasadi ti taky umely a na to nanasa gel.
no ti poviem,ze som nadsena z toho, ale zvykla som si na ne, je to pekne a mna to ani velmi nestoji :D
hmmm tak to mas super aspon nemusis minat vela penazi:-)))...a musim mat svoje povodne nechty dlhe aby som si mohla dat gelove.???
tak mne velmi dlho! aj nechtarka sa cuduje,ako mi mozu tak dlho drzat a nepolamu sa :) to zalezi asi aj od kvality tvojich nechtov. ja ich mam robene vo februari a bola som asi len dva ci tri krat na dorabke a stale drzia :)