Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gélové nechty - výhody a nedostatky

e-kozmetika

Naatalkaa: ale ja som tiez nemyslela skok ale to farebne rozlysenie....to nesmie byt vidno..musis to tak spilnikovat ze to nebude vidno...treba sa s tym trosku dlhsie hrat..pouzi na to pilnik a pomocou bloku (bufferu) s jemnejsou zrnitostou alebo jemnejsieho pilniku sa to pekne vyrovna.
Gely igninails som skusala a osobne som s nimi nebola spokojna. Ale citala som od niekoho prispevok ze jej vyhovuju takze neviem. Pozri sa u mna na stranku e-kozmetika.sk a porozmyslaj nad tymito gelmi. Su to dve moje oblubene znacky ktore mam velmi rada a este v nicom ma nesklamali. 10 € perfect nails a 17 € silcare....to podla mna nieje vela za gely...kedze to je zaklad celych gelovych nechtov..no necham na tebe, len uz nevyhadzuj peniazky za nejake nekvalitne veci co ti vydrzia tyzden.
pekny vecer ahoj

Naatalkaa

A este k tomu prechodu... Ja som nemala namysli prechod ako "skok" ale farebne boli odlisne...bolo cez ciry gel vidno ciarku, kde konci tip a tiez trosku ina farba tipu...tipy som neobjednala celkom priesvitne, ale v takej prirodnej farbe...

Naatalkaa

Prasok som mala na mysli taky biely, manikerka najprv namocila stetec do gelu, potom do prasku a naniesla, kazdu vrstvu gelu urobila takymto sposobom. Este sa chcem opytat, pozerala som si na roznych strankach tie gely, nemate skusenosti so znackou Inginails? A ak by som objednavala tie trojfazove gely...a chcem urobit francuzsku, najprv sa nanasa podkladovy, 2.faza su biele, ruzove, cire, tam ich mozem aj kombinovat? Napr. urobim biely koniec a pretriem ruzovym, no a nato ta 3.faza samozrejme...Su tie 3fazove lepsie ako obycajne?? Dakujem.

e-kozmetika

Naatalkaa: ahoj, takze gely lina su fakt nekvalitne. tiez som sa k nim bohuzial na zaciaku dostala. Kvalitnych znaciek je uz viac na vyber..zalezi uz na tebe v akej cenovej hladine si vyberies : pozri sa na znacky: NSI,IBD,Silcare,expanails..prasok ktory si videla pouzivat neviem co myslis...bol to farebny prasok???
viditelnost prechodu tipu sa da odstanit jedine kvalitnym prebrusenim...nemusis sa toho bat da sa to fakt zbrusit az tak ze ten nalepeny nechet vyzera ako prirodzeny...mozes skusit pouzit pri bruseni (TIP BLENDER 15 ml zmäkčovač tipov pomoc pri zabrusovaní( + mozes pouzivat maskovaci u.v.gel ktory zakryje pripadne nedostatky...
biely u.v.gel pri kvalitnych znackach je fakt biely a nie mliecny ...
este si sa pytala na tie 3 fazove gely..ono su dost podobne 1 fazovym len tam na kazdu vrstvu pouzivas iny gel.
1- Vytvára hladú základnú vrstvu ako podkladový gel.
2- Builder clear,pink ...to mas ako jednofazovy
3- Gel riedkej konzistencie sa veľmi dobre aplikuje, v UV lampe vytvrdne 2 minúy, nezotiera sa, nezanecháva disperzný film.Extra lesklý.
Tak keby si mala este nejake otazky -adresa odstránená-

Naatalkaa

Ahojte, zacala som s gelovymi nechtami, objednala som si snad vsetko co by som k tomu potrebovala. Ale mam par otazok..docitala som sa o nejakom prasku, ktory nanasate na nechty spolu s gelom, vsimla som si ze to pouziva aj mamina manikerka, co to je?..mam problem odstranit viditelnost prechodu medzi tipom a prirodzenym nechtom, opilnikovat to pekne viem, ale ak robim francuzsku manikuru len pomocou gelov - biely a ciry, tak to jednoducho je vidno, co na to pouzivate?...objednavala som si vsetko z nikashopu, mam gely znacky Lina, ale ked som si urobila gelove nechty bez tipov, na moje vypestovane, na druhy den mi to zislo, sestra ma aj tipy 3 dni a prave sa jej zacina odlupovat :(, bude to vo kvalite gelu alebo???vedeli by ste mi poradit nejake fakt kvalitne vyrobky? Potom mam problem s bielym gelom, nie je biely ako by som si pri francuzskej predstavovala skor taky mliecny. Este by som sa chcela opytat na 3fazove gely, velmi tomu nechapem, tak som si objednala nakoniec iba obycajne. Naniesla som dokopy 4 vrstvy gelu, je to dost?

lesslie

kini> podla mna je dobry aj ten, ale isto ti staci aj ten blender co mam ja...len natries cast co chces opilnikovat a hned na to pilnikujes, normalmne ti idu take suplatky dole, nie ako prasok pri normalnom pilnikovani

kini

lesslie

co povies na LINE OUT co je za 500sk, na nechtovyshop.sk? podla teba je dobry? bez ohladu na cenu. ci mi to fakt dobre umuzni spilnikovat raz dva ten prechod.
ak by ste mohli poradit v tej bruske na nechty., na e-kozmetika ten za 1000sk, pri doplninani nechtov stacil by?
dakujeeem

silvinka77

čaute baby, chcem sa opýtať, či by ste mi nevedeli poradiť nejakú dobrú značku na gély, aby som sa zbytočne neoklamala, inak by to boli zbytočne vyhodené peniaze... Dakujeeeem :)