Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
kini: natries prechod a hned zacni pilnikovat pojde to uplne lahko a rychlo.ked pockas minutu tak ti to zas stvrdne lebo sa ti ten line out odpari
baby prodim vas ako sa pouziva ten line out na nechtyň? natrem ten prechod medzi nechtami, necham uschnut 1min a potom co? co sa stane? treba potom soilnikovat este? je to ze ´tekuty pilnik´.
dakujem vam
linduska> na mnohych e-strankach s nechtovou kozmetikou....
kde sa dá kúpiť ten gél? dostala som sadu aj s lampou aj s ostatnymi vecami len ten gél ze by sa mal spotrebovat do pol roka a uz ho mam 2 roky.kde ho mozem kupit a za kolko?
ssiskaa45> vacsinou ano, treba sa objednat
to sa treba aj objednat k tej nechtarke???
no myslim ze hej, ale niesom si ista tak sa pytam
natuska a ty myslis ze je to v rakusku lacnejsie???
ahojte viete mi prosim niekto poradit kde v rakusku by som mohla zohnat kvalitne gely a ine veci na modelaz??? ja viem ze mozem vyuzit eshop na slovensku ale ja to mam do rakuska na skok tak naco budem platit trikrat tolko za gel!!
BABYY!:)...netrapte sa gelovymi nechtami...aj tak najkrajsie su prirodzene a pekne upravene...moj nazor je ze ked sa o nechtiky starate kazda ich ma pekne...kazdej ktorej na tom zalezi a je ochotna zaplatit drahe gelove nechty moze skusit sa starat o to aj sama nie?su na to rozne masticky lieky atd:)...ja napriklad som si nechty este pred rokom ohryzala a to odmala...prestala som uplne nahodne...nalakovala som si ich hrubou vrstvou laku a stale si v duchu hovorila ze uz ich neobhryzem...vtedy som mala nechty hrozne...odmala som ich mala dake krive a velmi lamave...no po pol roku sa mi tak zregenerovali...nwm ci to bude zinkom ktory nekedy berem....mam ich krasne dlhe zastrihnute do rovna..nikto mi neveri ze su moje:)...lamavost vobec neriesim...odvtedy sa mi nikdy nezlomili...nabrali strasnu pevnost a teraz ich uz ani nwm strihat manikurovymi noznickami..zvyknem ich pilnikovat kvoli dlzke obcas pouzijem normalne noznicky na papier:D...ked som bola mensia nevedela som sa dockat kedy si dam umele nechty...no teraz ich nechcem ani za svet..ked vidim ubolene kamosky ktorym sa casto odtrhnu aj s ich nechtom no hruza...baby starajte sa o svoje nechty kremikmi:)