Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
adriana15031:nie, vypotok netreba odstranovat, je to zbytocne, okrem toho pred dalsou vrstvou by si musela nechet opat prebrusit (okrem niektorych malo gelov), aby bola zachovana optimalna prilnavost...to co ti tu pisala Nessi je blbina (bez urazky) a primer (pokial ja viem) sa pouziva pri akrylovych nechtoch...pri gelovych sa pouziva bonder alebo ultrabond aj to len na zaciatku pri doplnani a aj to este podla druhu vacsinou len na prirodny nechet
Ahojte.Rozmýšľam nad brúskou na nechty z Ebay. Máte ju niektorá? Máte nejaké skúsenosti? Je tam za dobrú cenu. Díky
adrana15031 - ja to odstranujem po kazdej vrstve s cleanserom + pretriem primerom a az tak dam dalsiu...
Ahojte, chcela by som sa opýtať či máte niektorá skúsenosti s UV gelmi Beverly nails, pretože dnes mi došli poštou a mám 4 balenia z toho jedno 50g a až teraz čítam že máte niektoré s jednotlivými gelmi problémi tak pevne dúfam, že tieto k nim nepatria. Lampa mi ešte nedošla preto nemám možnosť oskúšať a aj keby som nováčik tak nechcem odsúdiť gel len kôli svojím nedostatočným skúsenostiam a zručnostiam. Dakujem.
Ahojte,zacinam s gelovymi nechtami, prosim poradte mi, ked pracujem s jednofazovým gelom, a chcem ho dat 2-3 vrstvy, musim po kazdej vrstve odstranit vypotok, alebo az na tej poslednej vrstve? Dakujem za odpoved....
Ahojte, ma niekto skusenost so znackou WEXA? Dakujem
Zdravim,viem ze sa to tu uz niekedy riesilo, ale neviem to najst v tom mnozstve prispevkov.
Znamej sa vyhodil na nechte hnedy fliacik, myslela ze je to zapalena kozicka ale nieje. Trosku sa to rozsirilo do stredu nechtu. Je to asi nejaka plesen. Už dakedy dačo také podobné mala, ked bola na materskej, ked prepierala, prevárala plienky, máčala sa vo vode, v práškoch a tak...
A či to náhodu nemôže byť z toho, že ona teraz maľovala kuchynu a menila kuchynsku linku, či to nemôže byť napr. z vápna, z farieb..abo také dačo, z tej chémie, kt. sa pri malovaní používajú..!
Pisalo sa tu o niecom co sa da kupit v lekarni, tak keby ste o niecom vedeli dajte vediet. Dakujem Timka
Zdravim,viem ze sa to tu uz niekedy riesilo, ale neviem to najst v tom mnozstve prispevkov.
Znamej sa vyhodil na nechte hnedy fliacik, myslela ze je to zapalena kozicka ale nieje. Trosku sa to rozsirilo do stredu nechtu. Je to asi nejaka plesen. Už dakedy dačo také podobné mala, ked bola na materskej, ked prepierala, prevárala plienky, máčala sa vo vode, v práškoch a tak...
A či to náhodu nemôže byť z toho, že ona teraz maľovala kuchynu a menila kuchynsku linku, či to nemôže byť napr. z vápna, z farieb..abo také dačo, z tej chémie, kt. sa pri malovaní používajú..!
Pisalo sa tu o niecom co sa da kupit v lekarni, tak keby ste o niecom vedeli dajte vediet. Dakujem Timka
toto ma byt forum a nie reklamka tak neviem komu odpovedas zuza77 a tiez lienocka s parfemami co nie je ani k teme!!!
sisska myslis ze ked ti to robila? ze to palilo v lampe? alebo nepilnikovala aj kozicku? ci co ta boli? olejickuj si kozicku a nechty