Mate niekto skusenosti s gelovymi nechtami? Ake to ma vyhody a nedostatky? Co to stoji? Mne sa osobne velmi dlhe nepacia, ale take kratsie s francuzskou manikurou su krasne.
Gélové nechty - výhody a nedostatky
Lusytta - pozerala som silcare na e-kozmetika.sk, a neviem, ktory biely gel je taky vyborny, su tam dva...basic uv gel white a uv gel white. Tak porad prosim ktorý...Pisu tam, ze tieto gely su pre pokrocile nechtove technicky, myslis ze pracu s nim zladne zaciatocnik?? :-)) akoze ja? :-)))
adriana15031:v Polsku som si nasla na Allegre jednu predajkynu (uplne nahodne), co ma aj dobry vyber, aj posiela do zahranicia a uz mam vyskusane, ze je spolahliva a velmi mila :) Ano, Lion gely som mala, su celkom fajn...ani neviem, preco som zacala pouzivat ine :-O Hlavne si TY musis najst to, co ti bude vyhovovat...ci redsie, ci hustejsie, ci uplne huste a tak...odkial si, ak sa mozem spytat? :)
Lussyta... odkoho z Polska objednavas? Mas nejaku web stranku??? Tak by som sa mala dat na Silcare? A co povies na lion cosmetics... nemas s nou skusenosti? Ja vlastne zacinam, a mam v tom hrozny chaos, uz tu pomaly stracam obraz o tom, co kde a kedy pouzit a ako.. :-))) kazda firma ma iny postup. Mohli by sme sa dat dokopy:-)))
adriana15031: vela dievcat tu by ti napisalo, ze sa znacky nemozu kombinovat...ja mam opacnu skusenost...mam sice radsej,ked mam vyrobky jednej znacky, ale bez problemov kombinujem vsetko so vsetkym :) Z gelov som skusala uz vselico, momentalne pouzivam IBD, ale ako vravis, je drahy :( Uz sa mi mina, a tak som sa dala na znacku Silcare...ktosi odtialto mi to odporucal, ze su tie gely dobre...zatial som s tym robila nechty len sebe a som velmi spokojna :) A hlavne ich biely gel je najlepsi aky som kedy mala! Ak by mi to financne vyslo, chcela by som si zase daco objednat od predajkyne z Polska, odkial beriem vela veci, tak by sme to potom mohli zmaknut hoci aj spolocne :) A ja cistim stetce cleanserom...no problem :)
Baby, prosim, na cistenie stetca od gelu, mozem pouzivat ten isty pripravok , ktorým sa odstranuje vypotok z nechtov po zatvrdnuti??? Vdaka
Lusytta - dakujem ti krasne za odpoved.... si zlata, no ak by si mohla este poradit, mozem kombinovat gely roznych znaciek? Alebo bonder dat inej znacky, podkladovy inej a vrchny inej a biely na francuzsku tiez inej? Neviem sa rozhodnut s ktorou znackou pracovat, nemam este skusenosti, nevies mi poradit, ktora je fakt dobra? Viem ze ibd a nsi su super znacky, a nieco podobne v trosku lacnejsej verzii, nie lacnej... len lacnejsej... :-)) dakujem ti..
lucy333> ja som z trencina, ale nie som tam stale...skor som v prievidzi
je tu nejaka z trencina alebo z okolia ktora by mi spravila gelove nechty?
lussyta> ja pouzivam primer aj pri gelovych na prilnutie, ale urcite nie ako pisala Nessi...