CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

papaja

zufala

takto sa po rozchode citi vacsina ludi,uvidis,ze to casom prejde a mozes najst nieco este lepsie aj ked tomu teraz mozno sama neveris

rony26

ja som na tom podobne, ked na mna zacnu ist blbe nalady tak sa este dorazim, pustim si nejaku hudbu, pripadne si precitam nejaku tu sms-ku...je to chore, ale casto sa z toho nedokazem dostat inak ako tym, ze sam seba uvediem do stavu totalnej beznadeje...no a ked sa dostanem takto vlastnym pricinenim na uplne dno, tak sa od neho odrazim a je mi lepsie...aspon na isty cas

laskonka

rony26: Tu ShaulaThalit, len som zmenila identitu, aby ma nenasla FBI a interpol :P :P :P

Ani ja nemozem zabudnut, resp. som taka sadisticka masochistka, ze ani nechcem, a to ma stve.

titus

4 zufala4210: vies vztahy su hrozne krasne a hrozne krehke... ked sa stane nieco zle, boli to hrozne a pripada ti ze si nestastnejsi ako si bol kedysi vobec stastny... ze to nieje fer a ci to ma zmysel vobec zacinat s niekym inym este raz... urcite ma... pozri, neviem preco ste sa rozisli... v kazdom pripade ako tu uz napisali ini, pomaha len a len cas...

zuzic

bingham ty zvedavec:) no kedze vcera zistilo hadam cele forum kolko mam rokov:) tak asi tazko:) sak je este cas na depky tohto druhu:) ale je pravda ze som poznala pred rokom jedneho cloveka na ktoreho myslim kazdy den v zivote:) ale nikdy som do neho nebola, on bol akurat iny ako ostatni...ale bola tiez pravda ze na nom viselo moje zdravie takze som nanho bola dost naviazana:)

rony26

no fajn, tak to sme na tom fakt podobne :-)...a ak by som mal byt presnejsi tak som si s nou zazil polkroka toho krasneho a polroka trapenia...teraz sa na tom smejem, ze to bol aspon vyvazeny "vztah" :-)