chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!
CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
niekde som citala tuto basnicku. je o laske ktora odisla skor nez si to stihli uvedomit...
posledna cigareta
z pruzkov dymu pisem zbohom
neriesim co bolo a co bude potom
posledny pohar pravda vo vine
este sa mozno uvidime
pat farieb duhy
pat krasnych dni
ked sa zobudis nezabudni
zivot preteka ako voda z dlani
sny sa rozplynu na svitani...
je to moja srdcovka, ma v sebe nieco krasne co kedysi bolo...
zufala
tak ten kontakt jednoducho sekni a prerus az do chvile,kym si nebudes ista,ze si sa z toho dostala,viem co hovorim z vlastnej skusenosti,takto to nikam nepovedie
papaja ja sa obcas stretavam aj s nim ..Ale maaalicko. povedal ze stale som jeho veeelmi dobra kamaratka. a ja to nechcem len tak seknut, chapes, ze definitivne ho zmazat zo svojho zivota, to nie. Obcas si piseme na nete , neviem ci este on nieco ku mne citi ... nepytam sa ho to a ani to nechcem vediet. Snazim sa prijat realitu .
Baby tym,ze sa budete utapat v spomienkach nic nevyriesite akurat sa do toho bahna zo sklamanej lasky ponorite este hlbsie,ano je pekne zachovat si nejake spomienky a s usmevom si ich sem tam pripomenut ale nie sa v tom utapat stale,ved to nema vyznam,skratka skoncilo to a hotovo,nevrati sa,treba to prijat aj ked je to krute ale musite zacat pozerat do buducna a aj ked robit pomale kroky vpred ale hlavne ist vpred a nestagnovat,nevracat sa k tomu co bolo,najdite si nejake nove zaluby,konicky,stretavajte sa s kamaratkami a ono vsetko raz ani nebudete vediet ako prejde
presne tak rony.. snazim sa to aj ja tak brat . ze je stastny.. tak by som mala byt aj ja nie? len skoda ze to stastie je take inee... ale vies co by ma zaujimalo?? ci im to skutocne vydrzi .. ci to je laska na cely zivot.
niekto iný jej už bude želať sladké sny,
niekto iný ocení jej úsmev úžasný,
niekto iný s ňou bude veľmi šťastný,
chytí ju za ruku a zistí aký môže byť svet prekrásny...
a len dufam, ze ten dotycny chape co ma a bude si to vazit, ze jej da to co si tak velmi zasluzi...
Ahojte vsetci...
Aj ja som velmi nestastna. Viete... moj pribeh je velmi zlozity. Milovala som dvoch muzov... Jeden je zenaty, uz v rozvodovom konani a nakoniec sa z neho vyklul chmulo. Ten druhy je dobracisko, ale sprava sa strasne, ako keby som pre neho nic neznamenala. Vobec sa o mna nezaujima, kasle na mna. Vlastne... uz vsetci na mna kaslu. Jemu nevadilo, ani ked som mu povedala, ze je koniec medzi nami. Nic... ma len svoj zivot, ktory mu vyhovuje, ale nie ja...
Som sama, zasa sama a neviem co robit...nechce sa mi ani zit
Preesne tak rony.. uplne ma ubija ked sa rano zobudim , a nikto na mna nemysli teda ON na mna nemysli .. Ze som v tom sama. Uz je ina a nie ja. Strasne ma to ubija, na jednej strane chcem toto prezivat zase.. ale uz to nebude s nim!!!! To krasne.. sa navzdy s nim skoncilo ........
velmi pekne si to napisala a si to vystihla uplne presne...z 90-tich % prezivam tie iste pocity...a hlavne ma trapi ta bezmocnost a bezvysledne cakanie,nato ze to prejde
ahojte. tak vidim ze vela z vas tu preslo tym co ja. Aj ste citili to co ja. Vraj pomaha cas.. No neviem zatial mi toto nepomaha. Neviem ci to suvisi s tym ze je jesen , vela prsi ,je viac tma.. Ale casto strasne casto rozmyslam a spominam . A pritom by som tak rada uz bola z toho vonku . Obcas si aj ja pustim vsetky tie NASE pesnicky pozeram si jeho fotky... Ked som sama doma vtedy sa vyplacem .Potom mi je o nieco lepsie. Ale potom to zas pride.. dokola znova a znova. Obcas sa mi zda ze som s tym uz zmierena a potom mnou opat zovrie ta hnusna uzkost, bolest, ziarlivost . Caka ma stuzkova, vianoce, silvester... Bude to zvlastne. Pretoze dost veci sme ohladom tohoto planovali spolu. Takto pred rokom to bolo veelmi intenzivne. Spominam na nase nekonecneeee rozhoovory o uuuplne VSETKOM, na vianocnu rozzpravku ked sme boli v kine:))) Ma 26:) Na to ako snezilo a my sme isili vecernym mestom na prechadzku .... Bolo to krasne. Ale vtedy mi to neprislo takee... Az teraz viem ako mi bolo super a co som mala!!! Ak niekoho stretnete vo vasom zivote, ... On sa zamota do toho vasho uplne nahodne a necakane. Zalubim sa ,, je to krasne ineee carovnee uz viem ake to je!!! a potom odide... A ja sa s tym mam zmierit... Maloo to vyznam?? Vraj vsetko na svete ma svoj vyznam , vetko . Musim verit ze aj toto bolo pre nieco ... Tolko veci by som mu chcela povedat . Ako mi chyba , velmi chyba, ako na nho myslim staaale a stale. Viem ze by to bolo nacisto zbytocne. A tak len tisko cakam ... kym pride niekto s kym budem zazivat tu nadheru zas. Aj ked uz to bude ine... Lebo TOTO bolo ine, bolo to vynimocne.. a prve!!