CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to

Príspevok v téme: CHCEM ZABUDNUT!!!!nedokazem to
zufala4210

chcem uz konecne zabudnut . Ludia ako mam zabudnut na cloveka ktoreho som sialene MILOVALA??? ako??? ide mi prasknut od zialu .. preco sa to muselo skoncit?? ja sa uz vazne NEDOKAZEM NIKDY!!! zlubit ked som navzdy statila jeho ...
Preco som musela spravit tolko sprostych chyb?? v podstate si za to mozem sama ale ja nedkozame dalej ..... mam 19 . NAco v zivote hladat lasku??? tak NACO??? toto je moja prva velka rana.. a ak toto je laska nikdy ziadnu nechcem!!! Chcem vratit cas!!

papaja

no vidis,aj ja idem kukat superstar :)
bohuzial sladakov je tam niekolko,ale neviem,ked ich budes pocut,tak si povedz aka ides byt odo dneska silna a ako ta nerozhadzu,snivaj o tom,co bude,aj ked si pomyslis,ze mas predstavy pritiahnute za vlasy,predstav si,ako si volna ako vtak a mas neobmedzene moznosti a vsetko je este len pred tebou a tak vela krasnych veci este mozes zazit,jeho si zachovaj ako spomienku,zabudnut na minulost,vychutnat si pritomnost a tesit sa na buducnost :)

papaja

jasne,kedykolvek :D
hlavne si teraz nepozeraj ziadne jeho fotky a nepustaj si nejake sladaky a vyraz s kamoskami medzi ludi,kazdy den si spestri nejakou drobnostou,na kt.sa budes tesit,ja neviem mozno aj nejake to malovatko z drogerky :)
a uvidis,pojde to samo

zufala4210

Ani nevies ako mi tie vety pomahaju ... MAs pravdu .. Zivot MUSI ist dalej .. Si zlata baba ... dik este raz . Ale mozno ta este budem potrebovat:)

papaja

zufala

v pohode :)
dievca zlate,si mlada,chlapov este bude a aj ked to teraz vyzera,ze lepsieho nenajdes ver tomu,ze raz sa na tom pousmejes v naruci niekoho,kto strci tvojho ex niekam
nemate spolu deti,ani manzelstvo,ani majetok kt.si musite podelit,mas volnu cestu a cely zivot pred sebou,zacni sa tesit,to pekne este len pride

papaja

zufala

nenechavaj to nanho,ber svoj zivot do svojich ruk,cim skor sa od neho odputas tym lepsie,ja som bola aj 2r po rozchode este zalubena do jedneho byvaleho napriek tomu,ze som po nom mala dva dalsie vztahy a ked som sa s nim rozisla tak som si myslela,ze nastal koniec sveta a on to cele utal,uplne ani sms ani nic zo dna na den (postupom casu som mu za to bola vdacna,sice prvotny sok ale aspon som v sebe nezivila nadej na ozivenie vztahu) no a teraz tak mesiac dozadu som ho nasla na facebooku a normalka si piseme,viem,ze sa nikdy nedame dokopy a ani by som to uz asi nebrala ale kruh sa pre mna tym uzavrel

zufala4210

uvidim mozno to tak urobim .. ak sa mi on neozve ja to neurobim . nechavam to na nho a on to viem. iba som zmatena a smutnaa.. :((( Obcas tomu este stale neverim ..